Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megtudnád, hogy a barátnőd régebben prosti volt?

Semmit. Az én párom az elmondása szerint legalább 60-70 férfivel lefeküdt előttem, ingyen. Ebben volt öreg, fiatal, magyar, cigány, gruppen, minden. Mégis jól megvagyunk, lassacskán 10 éve. Rendes, kedves házias nő, nem járkál félre, vagy ilyesmi.
A másik meg, hogy bennem is van hiba bőven és ő is tolerálja.

Bar no vagyok, de ferfi aggyal gondolkodva:
1. Esetisstehozott a penzbol kocsit, lakast, tehat nem csoro luzer aki a nyakamba akarja varrni magat, plusz meg jol is nez ki, szep nő, ad magara, szoval maradhat.
2eset: kozepes kulseju atlag no, meg a kurv.alkodassal szerzett penzzel se hozta magat szintbe, hadd vesszen. Amugyis mar csak hizik.

5-nél a pont:D
Amelyik lánynak meg esze van, az, ha valakivel hosszú távú kapcsolatot akar, vagy látja, hogy ez alakul ki, az tuti, hogy teríti a lapjait. Pont az ilyen "jellembajnok_" egyedek miatt, akik itt fújolnak, holott szinte biztos, hogy az általuk lenézett lánynál nagyobb és mocskosabb rib.ok voltak/vannak/lesznek. Csak őkn n em kellenek egy épkézláb faszinak se, max., annyira, hogy párszor megrántsák őket a melóhelyi WC-ben a faszik.

Kérdező, felesleges itt magadat pasinak beálltani.
Csak csendben mosolyogva kérdezem tőled: milyen érzés, hogy egy exprostit választottak helyetted? és jobban tudják szeretni mint téged bármikor is bárki?:)

Engem nem zavarna, ha a környezetem szülők barátok nem tudnák.
Ha meg tudnák akkor inkább csak barátság extrákkal kapcsolatot alakítanak ki.
De akkor legalább tapasztalat van nála

Nem tudnék meg róla ilyet, mert az ismerkedési szakaszban végig beszéltük egymás életét és nem volt olyan rész, amikor azt mondta volna, hogy az volt. Se olyan, ami gyanakvást adna rá, hogy az volt. + annál sokkal okosabb csaj, minthogy a testét adja el.
Erre való az ismerkedés. Persze akik első randin dugnak és máris kapcsolatba vannak anélkül, hogy beszélgettek volna legalább 1 órát őszintén a másikkal, azok ne lepődjenek meg az ilyen "szekrényből kieső csontvázakkal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!