Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megtudnád, hogy a barátnőd régebben prosti volt?

S ez miértcsakmost derül ki? Engem az zavarna leginkább, hogy eddig nem mondta el.
Persze a prostizás se épp jó, de ha amúgy nincs betegsége, intelligens és monogám kapcsolatra vágyik, akkor nem kifejezetten érdekelne. A jövő a lényeg, nem a múlt.

Mit cisnálnék?
Tekintve, hogy ez az infó semmin nem változtat és nem befolyásolja a kapcoslatunkat, valószínűleg egy kvét csinálnék. Vagy kettőt, ha ő is kér.
Ha meg valami volt stricije kopogtatna be valami ősrégi sérelemért, akkor azt leütném vascsővel.
Már akkor is ex-prosti volt, amikor beleszerettem és összejöttünk. Max nem tudtam róla. Azaz az egésszel kapcsolatos változás csak és kizárólag az én fejemben történne, nem a kapcsolatban. Éppen ezért nekem kell magamban megbírkózni ezzel, a nőnek és a kapcsolatnak semmi köze ehhez.

Azonnal dobnám, ez miért kérdés?
Undorító

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!