Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elegedetlenekedik mindig? (szextema)

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt teljesen ellaposodott köztünk a szexuális élet napi2ből heti 1 lett vagy még kevesebb. 3 hónapja ragom a fülét hogy mi a baj? Mi történt miért változott meg ez a dolog köztünk? Kövér vagyok? Büdös vagyok? Unalmas velem? Dobjuk fel! Új fehernwmuket vettem, pózok után olvasgattam de el sem jutottunk odáig. A heti 1x is 5 perces reszeles lett. Ő elment én nem.

Meguntam.

Imád szeretem a párom de elég volt hogy negyed éve pofazok és semmi változás megcsalni sose fogom!!! Mondtam neki oké utoljára beszélek erről a problémákról, sajnos gáz vagy sem a párom mellett fogok masztizni mert ő nem tud engem kielegiteni.

Csinálom is. És basszus tegnap hamarabb jött haza munkából kint felejtettem az ágyon pár kelléket........ Olyan ideges lett mint eddig sosem láttam a 3 év alatt. Hogy én mit képzelek jól érzem itt magam miközben ő dolgozik (1 órája értem haza és nem a maszti volt az első hanem elmosogattam mondjuk) és szégyenljem magam.

Ki nevettem. Mondom 1001x elpofaztam hogy nekem ez így nem jó. Kértem mondja el hogy segítsünk ezen a problémán oldjuk meg de semmi. Mondom akkor így jártál.

Nyilván egy vibrátor nem hús vér dolog de azért így is kellemes maradjunk annyiban :) amikor szex volt de orgazmusom nem hónapokig az azért sz@r......

Szerintetek is köcsög vagyok és szégyenljem magam?

2023. ápr. 14. 06:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

->5

Végigolvastam.

Azt írtad, hogy azzal nyaggattad, hogy árulja el, mi a baj veled.

Ha kihúznád a seggedből a fejed egy pillanatra (a kihúzásra most éppen akadt volna találóbb hasonlat is), akkor nem vetnéd el azt a lehetőséget, hogy nem veled, vagy közvetlenül kettőtök interakciójában gyökerezik a probléma.

Lehet nagyobb karriergondja akár, megbetegedett súlyosan egy szerette, vagy szerelmes lett valakibe, sok oka lehet, amit nem tudsz egy csipkés bugyival orvosolni.

(Ha együtt éltek, akkor tudtad, hogy mikor jön haza, szóval ez a "kint felejtettem" nehezen hihető. Ha hasonló őszinteséggel rágtad a fülét hónapokig, akkor nem csodállom, hogy nem bukott ki a valós ok.)

2023. ápr. 14. 08:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen és a végén még én leszek a hibás 😅😅😅🤣🤣🤣
2023. ápr. 14. 09:14
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Az itteni incelközösség miatt természetesen te leszel a hibàs 😄
2023. ápr. 14. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De fura mi ugyanúgy önkielégítünk és tudunk róla... Vőlegényem minden nap kiveri, ez független a szextől... Én is havi párszor... Nem tudtam, hogy más kapcsolatokban ezért begurulnak. :D Te jó ég. :D Legyetek szabadok, a kapcsolat nem a kötöttségekről szól, hanem a szerelemről. :)
2023. ápr. 14. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ő dolgozott, te meg magadat kényeztetted...? Hát tényleg ejnye:))) Ezt az önző fszt, már ne haragudj. Mit kéne tenned, sorvadj el, ha nem fekszik le veled és ha igen, abban sincs köszönet?

Véges a kapcsolatotok, azt gondolom.

2023. ápr. 14. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha ennyire nyilvánvalóan sz..ik bele az igényeidbe, nem hajlandó megbeszélni sem, se változtatni, és még Te szégyelld magadat...hát, én átgondolnám az egészet. Nem azt, hogy kell-e ez nekem, hanem hogy ma vagy csak a hétvégén csomagoljak.
2023. ápr. 14. 11:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha tudnàm hogy nem tudom kielégìteni a nőmet hagyomànyos úton csak ritkàbban a kelleténél akkor bevetnék vibrit , több nyelvezést kapna stb.. Minden csak kommunikáció, meg hajlandósàg kérdése..
2023. ápr. 14. 11:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy végtelenül önző ember,és persze nem is FFI,ez nem kapcsolat....ez nulla....
2023. ápr. 14. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, imádod, szereted. Egy olyan férfit, aki leszarja, hogy te mit szeretnél, mi esbe jól? Mit szeretsz benne úgymegis? Mi a jó neked ebben a japcsolatban? Pénzt te is tudsz keresni, beszélgetni baratokkal is lehet. Ne már.
2023. ápr. 14. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!