Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a szerelem. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
17 éve vagyunk együtt a feleségemmel, 10 éve házasok vagyunk. Van egy 16 éves gyerekünk. Nagyon sokáig féltékeny volt, én sosem csaltam meg. Emiatt érzelmileg eltávolodtunk egymástól. A féltékenység miatt járt pszichológushoz (az én hatásomra), sokáig depressziós volt, de kigyógyult. Viszont a szerelme is elmúlt. Én szeretem ő, de ő nem nagyon tudja/akarja kimutatni azt a kis szeretet, ami maradt. Én mindent megteszek, mert szeretem és nem utolsósorban nem akarom feladni azt, amit eddig összeraktunk. De már nem tudom mit tehetnék, hogy jobb legyen. A mindennapok jók, csak a részéről minimális érzelmi megnyilvánulások vannak. Szex eddig se volt sok, most se sok, de az nem sokat változott. Szerintetek mit kellene lépnem?2023. ápr. 11. 18:48
1/10 anonim válasza:
Szerinted, ha valamit letagadsz, az még nem történt meg?:D Bírom az ilyen fazonokat akik úgy forgatják az eseményeket útólag ahogy nekik jobban fekszik. Aztán amikor baj van, akkor meg szaladnak fűhöz-fához, hogy segitsen megoldani az alap-problémát.Kedves kérdező, a házastárs nem hülye, még ha annak is tetteti magát.Legyen az akár férfi, akár nő.
2/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem tagadok le. Őszinte vagyok itt is és otthon is. Tényleg nem csaltam meg, mert szeretem. Ennyi.
2023. ápr. 11. 18:59
3/10 anonim válasza:
Nyilván csakis az ő hibája minden....
Volt férjem is ilyen volt, el is váltam tőle.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem csak az ő hibája. Amikor hibáztatott (rendszeresen a semmiért), bántotta az igazságérzetemet és bezárkóztam, bunkó voltam. Mindig más kolléganőre volt féltékeny, minden alap nélkül. Amikor megismerte az egyiket, akkor rájött, hogy nincs miért, aztán így tovább. Nekem ebből akkor elegem volt. Ő meg makacsul csak támadott. Amikor abbahagyta (pszichológussal beszélgetés után), akkor jobb lett minden, csak épp a szerelem elmúlt nála.
2023. ápr. 11. 19:09
5/10 anonim válasza:
Hát így már más, de ettől függetlenül szerintem nem kellene erőltetni ezt, mert így nincs értelme.
6/10 anonim válasza:
Add már meg a pszichológusa elérhetőségét, légyszi. Én is szeretnék már valakiből kiszeretni…
8/10 anonim válasza:
Nem a szerelem múlt el nála szerintem, hanem amit annak gondolt.
Sok ember van, akinek az érzelmi labilitas a pillangos érzést okozza.
Most, hogy nem feltekeny és minden rendben, nincs “hullamvasut”, nincsenek olyan érzelmi mélységek és magassagok, mint korábban.
9/10 A kérdező kommentje:
Válni nem akar, nyitott a változtatásra, de ő maga nem tesz érte. Nehéz így.
2023. ápr. 12. 18:49
10/10 anonim válasza:
Ilyen esetben talan segithet a parterapia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!