Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlt a szerelem. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt a szerelem. Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés

A barátom szakitott velem, azt mondta, hogy megváltoztak az érzései irántam s vannak fontosabb emberek számára mint én.

Én még mindig nagyon szeretem, s most, hogy dobott, esküszöm, hogy még jobban. Annyira fáj, hogy ilyen könnyen túllépett rajtam. Talán sosem szeretett? Hogy tudtak ennyire megváltozni az érzései?

Mit tegyek? Nagyon fáj és úgy érzem, hogy sohasem tudom elfelejteni

2010. máj. 7. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg magad lefoglalni vmivel,és az idő majd mindent megold.
2010. máj. 7. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
El tudod! Ha nekem sikerül, neked is fog! :)
2010. máj. 7. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként rengetegen járnak úgy, mint te! Sajnos nem lehet egykönnyen feldolgozni, hogy már nem szeret az az ember, akibe te szerelmes vagy.

Sokáig fog még fájni, de ez elmúlik. Egy idő után beleunsz a fájdalomba hidd el. Elmúlik a keserűség belőled és újra boldog leszel. Én sem hittem, hogy így lesz, de most egy-két hónap után már sokkal jobban érzem magam. Talán jobban, mint mikor az exemmel voltam. Ő nekem nagyon nagy fájdalmat okozott, így rájöttem, hogy valójában nem is kell már nekem. Te is így fogod később gondolni. Te is írtad, hogy könnyen túllépett rajtad. Szerinted te ennyit érsz? Mert biztos nem!

Sokkal jobbat érdemelsz nála, ő pedig nem érdemli meg, hogy sírj utána!

Azon pedig ne gondolkodj, hogy hogyan tudtak megváltozni hirtelen az érzései. Ezek sajnos felesleges kérdések, mert nem fogsz rájuk választ találni. Lehet hogy elmúlt nála, lehet, hogy nem is szeretett. Sajnos így alakult! Találsz majd olyat, aki szeret. Tudom, hogy ez most nem vígasztal, de így lesz!

2010. máj. 7. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént, ugyan ezt mondta, aztán kiderült most nem rég hogy csak túl féltékeny voltam és élni akart, de még mindig szeret, megpróbált elfelejteni de nem ment, mi már lassan 3 éve szakítottunk, de nekem is még mindig hiányzik. De nem kezdek vele mert tudom hogy hiába érzünk még mindig valamit egymás iránt úgysem lenne tartós, inkább szenvedek. De szerintem ha szeretsz valakit akkor soha nem fogod elfelejteni, idő kell ahhoz h ne fájjon annyira hogy legszívesebben meghalnál érte, de elfog jönni ez az idő.
2010. máj. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!