Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a párom tahó volt, mert nem locsolt meg engem meg a rokonaimat?

Figyelt kérdés

Ez volt az első közös húsvétunk. Minálunk az a szokás, hogy húsvét hétfőn össze jön a család a nagyszüleimnél ès a férfiak meglocsolják a nőket. Ezt mondtam a páromnak is azt hittem, hogy alap lesz, hogy hoz kölnit meg ilyenek, de nem így lett. Amikor eljött a locsolkodás ideje a párom csak bambán nézett ki a fejéből ès még a nagynéném meg is kérdezte tőle, hogy ő nem szokott locsolkodni. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben. Haza felé, egyből megmondtam neki a magamét, hogy hozhatott engem ilyen helyzetbe, neki csak annyi volt a válassza, hogy hát ő nem szokott. Na, de ilyenkor illik alkalmazkodni nem?

Azóta nagyon össze vagyunk veszve nem tudom mi lesz így.

2023. ápr. 11. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem felfújod a dolgot. Nagyon gyerek szinten lehetsz ha ezen vérig sértődsz...

Ha tudod hogy nem szokott locsolkodni, jelezhetted volna mielőtt a mamádékhoz mentek, hogy hozzon valami parfümöt a szekrényéből, ha neked ez ennyire fontos.

Nem is értem nagynénéd miert csattan fel hogy nem szokott locsolkodni a párod.. hát utoljára az ovis és iskolásbarátaim járták a rokonságot locsolkodás alatt. Meg most az új párom, de én megmondtam neki hogy én nem fogok menni vele a babával, elmegyünk a nagyiékhoz addig. Nem szeretnék országjárást. Úgyhogy ez vele szemben is elég ciki hogy kellemetlen helyzetbe hoztátok. Úgy kellett volna kérdezni hogy "te szoktál locsolkodni?". Nem mindenki tartja ezeket a hagyományokat. Feltámadás ünnepén sem bújkáltam a tojásokat keresve meg nyuszikákat futtatva.

2023. ápr. 11. 20:52
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Egyébbként te vagy a tahó főleg ilyen dumával hogy bambán nézett ki a fejéből, meg hogy elsüllyedsz szégyenedben. Vagy kölni helyett megtette volna ha locsolóvers után körbepisil téged? Az is víz.
2023. ápr. 11. 20:56
 23/28 anonim ***** válasza:
91%
Jó nagy paraszt családod van, veled együtt. (És itt most nem a földművesekre gondolok!)
2023. ápr. 11. 21:20
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
5 éve nem locsolkodunk nem hiányzik.
2023. ápr. 11. 21:30
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem gyerek már, hogy locsolkodjon.
2023. ápr. 11. 21:55
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
Azért aki életében nem locsolkodott, annak elég furcsa és ciki lehet, hogy oda kell állni műmosollyal, elmondani valami idétlen verset, mikor kb ovis anyáknapja óta nem csinált ilyen hülye szereplést. Én is inkább ellógnám a dolgot.
2023. ápr. 11. 23:07
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondtad el, hogy neked ez a szív ügyed? Nem szoktatok arról beszélgetni, ki mit szeret, hogy szeret ünnepelni,stb?
2023. ápr. 12. 03:30
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Felfújod. Minden szrb belekötsz?
2023. ápr. 12. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!