Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én gondolom azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy a párom tahó volt, mert nem locsolt meg engem meg a rokonaimat?

Figyelt kérdés

Ez volt az első közös húsvétunk. Minálunk az a szokás, hogy húsvét hétfőn össze jön a család a nagyszüleimnél ès a férfiak meglocsolják a nőket. Ezt mondtam a páromnak is azt hittem, hogy alap lesz, hogy hoz kölnit meg ilyenek, de nem így lett. Amikor eljött a locsolkodás ideje a párom csak bambán nézett ki a fejéből ès még a nagynéném meg is kérdezte tőle, hogy ő nem szokott locsolkodni. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben. Haza felé, egyből megmondtam neki a magamét, hogy hozhatott engem ilyen helyzetbe, neki csak annyi volt a válassza, hogy hát ő nem szokott. Na, de ilyenkor illik alkalmazkodni nem?

Azóta nagyon össze vagyunk veszve nem tudom mi lesz így.

2023. ápr. 11. 18:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy olyan dolog amit nem érdemes és nem is szabad valakire rákényszeríteni. Mitől jobb ha kényszerből csinálja? Szerintem a tahóság nagyon nem itt kezdődik. A te viselkedésed nagyobb tahóság.
2023. ápr. 11. 18:29
 12/28 anonim válasza:
93%
Atya világ, hogy neked ez a legnagyobb problémád...Te vagy inkább a tahó.
2023. ápr. 11. 18:32
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha én lennék a férjed, a válópert már el is indítottam volna.
2023. ápr. 11. 18:32
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
Jesszus szegény párod, remélem már nyakon öntött egy vödör vízzel hogy lehiggadjál
2023. ápr. 11. 18:34
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

Mióta vagytok együtt, ha szabad kérdezni?

Mi 3 éve vagyunk együtt. Ő nem ünnepel sem karácsonyt, sem húsvétot, nem szereti a nagy családi programokat. Szombaton mentünk a szüleihez, majd a mamájához.

Vasárnap este mentem én is haza anyuhoz, egyedül.

Megszokták, megszoktuk, hogy ilyen, meg fura, de ez van :)

2023. ápr. 11. 18:48
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, ezek a TE családod szokásai, a párodéknál úgy tűnik, mások a szokások. Azt én sem értem, miért csak neki kellene hozzátok alkalmazkodnia... Ha náluk meg az lenne a szokás, hogy húsvét hétfőn az összes rokon felkerekedik, és testületileg elmennek pl. evezőstúrára, akkor mit csinálnál? Hogy esne, ha a párod azt mondaná, hogy elsüllyed szégyenében, amiért te nem szoktál evezni?
2023. ápr. 11. 18:50
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Sosem szerettem a locsolkodást, ezért szólni szoktam előre, hogy én ezt nem szeretném (nő vagyok). Ettől függetlenül a családom egy része locsolkodik, míg mi meg nem, de nem esik nehezére senkinek tiszteletben tartani azt, hogy nem gondolkodunk erről egyformán. Szerintem Te hibáztál, amikor nem kérdezted meg előre a barátodat, neki erről a szokásról mi a véleménye és kész helyzet elé állítottad ahelyett, hogy elmondod neki, ha ő ebben nem szeretne részt venni, akkor pl hétfőn inkább maradjon ki a családi programból.
2023. ápr. 11. 18:52
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Inkább attól süllyedj el szégyenedben, hogy ebből képes voltál ekkora hisztit csinálni. Azt nem érzed cikinek?
2023. ápr. 11. 18:58
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem érzi cikinek,hogy virnyog napokig a locsolás elmaradása miatt, elvégre a szent család meg lett sértve, csak az ő dolgaik fontosak, más ember eddigi bevett szokásai nem számítanak. Szégyellheted magad, hogy egy felnőtt emberre így rá akarsz erőltetni bármit.
2023. ápr. 11. 19:01
 20/28 anonim ***** válasza:
93%

"Azóta nagyon össze vagyunk veszve nem tudom mi lesz így."

Keress egy tűzoltót.

Azoknak mindig kéznél van a hosszú locsolójuk.

2023. ápr. 11. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!