Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a párom tahó volt, mert nem
locsolt meg engem meg a rokonaimat?
Figyelt kérdés
Ez volt az első közös húsvétunk. Minálunk az a szokás, hogy húsvét hétfőn össze jön a család a nagyszüleimnél ès a férfiak meglocsolják a nőket. Ezt mondtam a páromnak is azt hittem, hogy alap lesz, hogy hoz kölnit meg ilyenek, de nem így lett. Amikor eljött a locsolkodás ideje a párom csak bambán nézett ki a fejéből ès még a nagynéném meg is kérdezte tőle, hogy ő nem szokott locsolkodni. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben. Haza felé, egyből megmondtam neki a magamét, hogy hozhatott engem ilyen helyzetbe, neki csak annyi volt a válassza, hogy hát ő nem szokott. Na, de ilyenkor illik alkalmazkodni nem?
Azóta nagyon össze vagyunk veszve nem tudom mi lesz így.
Ez egy olyan dolog amit nem érdemes és nem is szabad valakire rákényszeríteni. Mitől jobb ha kényszerből csinálja? Szerintem a tahóság nagyon nem itt kezdődik. A te viselkedésed nagyobb tahóság.
2023. ápr. 11. 18:29
12/28 anonim válasza:
Atya világ, hogy neked ez a legnagyobb problémád...Te vagy inkább a tahó.
2023. ápr. 11. 18:32
13/28 anonim válasza:
Ha én lennék a férjed, a válópert már el is indítottam volna.
2023. ápr. 11. 18:32
14/28 anonim válasza:
Jesszus szegény párod, remélem már nyakon öntött egy vödör vízzel hogy lehiggadjál
2023. ápr. 11. 18:34
15/28 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt, ha szabad kérdezni?
Mi 3 éve vagyunk együtt. Ő nem ünnepel sem karácsonyt, sem húsvétot, nem szereti a nagy családi programokat. Szombaton mentünk a szüleihez, majd a mamájához.
Vasárnap este mentem én is haza anyuhoz, egyedül.
Megszokták, megszoktuk, hogy ilyen, meg fura, de ez van :)
2023. ápr. 11. 18:48
16/28 anonim válasza:
Nézd, ezek a TE családod szokásai, a párodéknál úgy tűnik, mások a szokások. Azt én sem értem, miért csak neki kellene hozzátok alkalmazkodnia... Ha náluk meg az lenne a szokás, hogy húsvét hétfőn az összes rokon felkerekedik, és testületileg elmennek pl. evezőstúrára, akkor mit csinálnál? Hogy esne, ha a párod azt mondaná, hogy elsüllyed szégyenében, amiért te nem szoktál evezni?
2023. ápr. 11. 18:50
17/28 anonim válasza:
Sosem szerettem a locsolkodást, ezért szólni szoktam előre, hogy én ezt nem szeretném (nő vagyok). Ettől függetlenül a családom egy része locsolkodik, míg mi meg nem, de nem esik nehezére senkinek tiszteletben tartani azt, hogy nem gondolkodunk erről egyformán. Szerintem Te hibáztál, amikor nem kérdezted meg előre a barátodat, neki erről a szokásról mi a véleménye és kész helyzet elé állítottad ahelyett, hogy elmondod neki, ha ő ebben nem szeretne részt venni, akkor pl hétfőn inkább maradjon ki a családi programból.
2023. ápr. 11. 18:52
18/28 anonim válasza:
Inkább attól süllyedj el szégyenedben, hogy ebből képes voltál ekkora hisztit csinálni. Azt nem érzed cikinek?
2023. ápr. 11. 18:58
19/28 anonim válasza:
Azt nem érzi cikinek,hogy virnyog napokig a locsolás elmaradása miatt, elvégre a szent család meg lett sértve, csak az ő dolgaik fontosak, más ember eddigi bevett szokásai nem számítanak. Szégyellheted magad, hogy egy felnőtt emberre így rá akarsz erőltetni bármit.
2023. ápr. 11. 19:01
20/28 anonim válasza:
"Azóta nagyon össze vagyunk veszve nem tudom mi lesz így."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!