Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a párom tahó volt, mert nem locsolt meg engem meg a rokonaimat?
Ez volt az első közös húsvétunk. Minálunk az a szokás, hogy húsvét hétfőn össze jön a család a nagyszüleimnél ès a férfiak meglocsolják a nőket. Ezt mondtam a páromnak is azt hittem, hogy alap lesz, hogy hoz kölnit meg ilyenek, de nem így lett. Amikor eljött a locsolkodás ideje a párom csak bambán nézett ki a fejéből ès még a nagynéném meg is kérdezte tőle, hogy ő nem szokott locsolkodni. Azt hittem elsüllyedek szégyenemben. Haza felé, egyből megmondtam neki a magamét, hogy hozhatott engem ilyen helyzetbe, neki csak annyi volt a válassza, hogy hát ő nem szokott. Na, de ilyenkor illik alkalmazkodni nem?
Azóta nagyon össze vagyunk veszve nem tudom mi lesz így.
"Na, de ilyenkor illik alkalmazkodni nem?"
És hol a szabály, hogy neki kell alkalmazkodnia? Miért fontosabb a te családi hercehurcád az ő szokásánál/nem szokásánál?
"Azt hittem elsüllyedek szégyenemben. "
Még most is megteheted, jobb lesz neki nélküled.
Ha a szokásaitokban levő ilyen piti különbséget nem tudsz békésen megbeszélni a pároddal, akkor semmi értelme folytatni a párkapcsolatot.
Neki remélhetőleg lesz alkalma normális nővel találkoznia utánad.
Te meg vagy találsz egy olyat, aki maximálisan alkalmazkodik hozzád, vagy egyedül maradsz.
Biztos az lett volna a helyes a kérdező szemszögéből, hogy valaki magára erőltet egy olyan dolgot, amihez se kedve se hangulata.
De mi lenne, ha kivételesen az lenne, hogy kölcsönösen tiszteletben tartjuk az eltérő szokásokat és értékrendet?
Azaz: a faszira nem erőszakoljuk rá a locsolkodást, lehet, hogy életében nem tette, ugyanakkor a többi által végrehajtott locsolkodáson jelen van, mint kvázi családtag, max kimarad belőle. Így mindenkinek jó és ideális.
Lenne.
Megsúgom, ha én nem locsolkodom és emiatt kiverné a hisztit a mucus, akkor úgy rúgnám páros lábbal 3,14csán, hogy csak úgy repülne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!