Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma találkoztunk volna, barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkoztunk volna, barátom azt kérte hétvégén ne zavarjam és ne lepődjek meg, ha nem veszi fel, mert a rokonokhoz utaznak. Erre tegnap este óta nem tudom elérni. Most miért nem tudom elérni?

Figyelt kérdés

Se Messenger, se sms semmire nem reagál. Egy csomószor hívtam arra se. Voltam arrafele amerre lakik pár órája, nem volt otthon.

Nem bunkóság tegnap egész este meg ma egész nap nem felvenni?

2023. ápr. 10. 22:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Most oké, nem kell állandóan írni meg ilyenek. De közbe egy egy mondatot csak bírna írni hogy rudja a másiknak fontos. Ennyire nem képes az az ember kuka. Nem 50 évvel ezelőtt vagyunk már...
2023. ápr. 11. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!