Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma találkoztunk volna, barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkoztunk volna, barátom azt kérte hétvégén ne zavarjam és ne lepődjek meg, ha nem veszi fel, mert a rokonokhoz utaznak. Erre tegnap este óta nem tudom elérni. Most miért nem tudom elérni?

Figyelt kérdés

Se Messenger, se sms semmire nem reagál. Egy csomószor hívtam arra se. Voltam arrafele amerre lakik pár órája, nem volt otthon.

Nem bunkóság tegnap egész este meg ma egész nap nem felvenni?

2023. ápr. 10. 22:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyet kérne tőle a barátom, azt mondanám, hogy “te teljesen hülyének nézel? Csak mert rokonoknál vagy, nem tudod felvenni a telefont?”. Bocsi, hogy tőlem tudod meg, de fixen megcsal.
2023. ápr. 10. 22:20
 2/21 anonim ***** válasza:
75%

Egy részt, ha a rokonokhoz utazott, akkor jó, hogy nincs otthon.

Másrészt meg gyanús én nem titkolnám a rokonok előtt sem a páromat.

Nem gátlásos típus?

2023. ápr. 10. 22:23
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha ennyire rohadtul tojik rád akkor nem lesz tartós a kapcsolatotok...
2023. ápr. 10. 22:27
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Valahol mélyen te is sejted, hogy mi a helyzet.
2023. ápr. 10. 22:48
 5/21 anonim ***** válasza:
24%

Én is introvertált vagyok, a f*@szom akar állandóan elérhető lenni és pár óránként beszélni/üzenni.

Itt mindenki extrovertált, aki folyamatosan igényli más emberek jelenlétét? Képzeljétek más típusú emberek is vannak a világon.

2023. ápr. 10. 22:56
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
És a rokonok tudnak róla, hogy náluk van?
2023. ápr. 10. 23:11
 7/21 anonim ***** válasza:
92%
Én is introvertált vagyok, de nem rázom le napokra a párom.
2023. ápr. 10. 23:14
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Ez a mocsok mas not qurogat fixen!! Minnel hamarabb lepj le es tiltsd minden platformon.
2023. ápr. 11. 00:00
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Az ilyen pasit felecsd el minnél hamarabb! Én már nem is állnék többet szóba vele!
2023. ápr. 11. 00:08
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Ne is próbáld élérni. Ha ő keres írd meg neki hogy 2 napig nem érsz rá. Aztán hagyd itt a fenébe.
2023. ápr. 11. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!