Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma találkoztunk volna, barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkoztunk volna, barátom azt kérte hétvégén ne zavarjam és ne lepődjek meg, ha nem veszi fel, mert a rokonokhoz utaznak. Erre tegnap este óta nem tudom elérni. Most miért nem tudom elérni?

Figyelt kérdés

Se Messenger, se sms semmire nem reagál. Egy csomószor hívtam arra se. Voltam arrafele amerre lakik pár órája, nem volt otthon.

Nem bunkóság tegnap egész este meg ma egész nap nem felvenni?

2023. ápr. 10. 22:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Keresd fel az anyját, és rögtön kiderül az igazság.
2023. ápr. 11. 04:08
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
Ti sem vagytok normálisak akik ide irogattok. Ugyanezt csináltam a hétvégén. Vidékre jöttem, telefon kikapcsol és nyugalom van. Erre itt mindenki biztos megcsalja gyerek… miértis? Birjatok mar ki a masik nelkul ket kbsztt napot… az ilyen piócák aztán csodálkoznak hogy kivannak téve…
2023. ápr. 11. 05:22
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
12-es! Teljesen igazad van!
2023. ápr. 11. 06:01
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Amikor en is rokonoknal vagyok, a telefont a táskámban hagyom, nem nezek ra. Egyebkent meg husvet volt, ilyenkor igaz lehet, hogy rokonoknal van... Siman lehet az is, hogy leitattak palesszal es most kepzavarban van :D
2023. ápr. 11. 06:26
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
5, én is erősen introvetált vagyok, fizikailag rosszul vagyok, ha huzamosabb ideig emberekkel vagyok körülvéve, de ez alól a párom kivétel. Ő lenne a mentsvaram rokonklatogatas közben, ha néha beszélgethetnék egy értelmes emberrel.
2023. ápr. 11. 07:00
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen nyilvánvaló hogy másik nőnél van. Nehogy már ne tudja felvenni a telefont ha vendégségbe megy. Jaj persze lehet itt játszani az eszeteket hogy pont így csinálom blablabla de ilyenkor mindig az van hogy másik nőnél van. Pont. Nem kell ez a szerecsenmosdatâs.
2023. ápr. 11. 08:30
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
Mert becsajozott. Így csalt meg az egyik exem annó, de aztán lebukott.
2023. ápr. 11. 08:40
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Hülyék vagytok 16# 17#. Nem hiába lettetek megcsalva. Helyes is.
2023. ápr. 11. 12:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Akármi is legyen az igazság, régen rossz, hogy ennyit nem tudok megbeszélni. Hogyha ennyire nincs meg a bizalom és az őszinteség, akkor az baromi rossz jel.
2023. ápr. 11. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyrészt közölte előre,mi a pálya,szóval várható volt a nulla reakció arra,hogy keresed.Nyilván ettől még neked rosszul esik,tudom,milyen érzés,nekem is fájna.Viszont valamilyen szinten te mentél a pofonért,sejthetted,hogyan fog viselkedni,ha mész utána.

Másrészt nekem is első gondolatom lenne,hogy szégyell,illetve kettős játékot játszik,szórakozik velem.Erre is nagy az esély.Bárhogy is,én keresnék egy normális pasast,aki velem megy a rokonokhoz.Aki nem csak akkor veszi fel nekem a telefont és foglalkozik velem,ha úri kedve éppen úgy diktálja...

2023. ápr. 11. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!