Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan regaljam le?
A férjemmel tegnap este elmentünk sütkérezni a gyermekünk keresztszüleivel.
Amikor be értünk a városba néhány lány után ordított, hogy ri***cok és hosszan megbámulta őket. Mostanában egyre többet tölt más nők társaságban és ez nem is zavaró hisz na, rajtam és a gyermekünk kívül létezik más élet is számára.
Lassan 30 lesz de olyan a helyzet, úgy érzem, hogy vagy még egy gyerekem.. a férjem az :)
Nem tudom úgy nevelni, hogy jó legyen.
Nagyon zavaró, hogy megnéz más nőket, főleg hogy az én jelenlétemben teszi azt.
Férfiak tik minden nőt megnéztek?
És a párotok előtt teszitek ezt?
Egyik barátnőm mesélte, hogy az ő férje úgy megbámult egy lányt, hogy majdnem ütköztek.
Nem szeretném kiverni a hisztit, de sértő volt.
Említettem neki is, dee azt mondta, hogy csak megbámulta nem dug**ta meg.
Az az érdekes, hogy megemlítem a hibáit de mindig talál valami kifogást, hogy befogja a számat.
Édesmindegy, nos mit tudnék én tenni egy ennyi idős nagy gyerekkel?
Van itt több is ami zavar, de nem éri meg, hogy leírjam ide.

Téged tényleg ez zavar??
Nem az, hogy ott van pár fiatal lány, senkinek sem ártva élik az életüket, erre jön egy öreg szarházi, aki feljogosítva érzi magát, hogy ordítva megalázza őket és itelkezzen felettük???

Nem az, hogy nem reagáltam semmit. Hisz vezettem, nem tudtam csak úgy megállni és le keverni neki egyet.
De bennem volt, hogy megállítsam az autót és kirakjam azok a lányok előtt.
Hisztit nem is akartam csapni hisz társaságban voltunk

ez az egyik legeslegundorítóbb, mikor férfiak kiordítanak a lányoknak valami trágár szart, mert ettől érzik magukat keménynek.
fiatal lány vagyok, hányszor megtörtént már velem, és sosem értettem, miért..
a büdös életben nem lenne többet undorom ilyen rongyhoz, mint a férjed, de gondolom te már láttad az elején is, hogy ennyire nem tiszteli a nőket, és neked megfelel.
ne várj el tőle semmiféle változást, mert tudod, hogy nem fog megtörténni, aki egy paraszt k.rvának születik, mint a kedves férjed, az az is marad.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!