Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom uralkodó típus?
Ösztönösen zajlik ez, nem tudatosan.
A nők azért értik ösztönösen a testbeszédet, mivel fiatal anyaként a csecsemővel a testbeszéd az egyetlen forrás, amiből tudnak olvasni, hogy mi baja lehet. Ezért a természet megajándékozta őket azzal a képességgel, hogy a nonverbális jeleket le tudják olvasni ösztönösen. Tehát egy nő hamarabb rájön a hazugságra is, mint egy férfi.
Feltehetően neked is megvan ez a képességed, csak túl figyelmetlen voltál, ezen kellene változtatnod. A nárcisztikus ember pedig nem egy Hannibal Lechter vagy egy Yagami Light féle pszichopata zseni, csak egy sérült ember, akit gyerekként nem kapott elegendő szeretetet, ezért álarcot hord. Ha figyel az ember, akkor le lehet leplezni, hogy ki ő valójában.
Másrészt, ha már kiderült az igazság, akkor az lenne a racionális, hogy otthagyod a francia. És nem várod meg, míg esetleg teherbe ejt, aztán a nárcisztikusságát majd kiéli a gyerekeken is, akik szintén olyanok lehetnek, mint ő!
Nos, én is uralkodó jellem leszek bizonyos típusú nők mellett, leginkább a folyamatosan okoskodó, kioktató, önmagát csak akkor jól érző nők mellett, amikor totál félidiótának állítom be magam, akit le lehet dominálni.
Gondolom a párod erre mondta, hogy nem hagyja, hogy papucsot csináljanak belőle.
Én sem hagytam.
Azért, ha abban szeretne változást, hogy ne légy hirtelen haragú, önbizalomhiányos szerintem azzal nincs gond. Persze különbség, hogy hogyan adja elő a mondanivalóját, mert lehet azt építőjelleggel előhozni és nem mint oltás.
Viszont én arra kíváncsi vagyok, hogy miért mondta, hogy ő papucs nem lesz... Parancsolgattál neki, vagy valami ilyesmi?
Nem védem őt, csak nem fogom lehordani nárcisztikusnak, mert az éremnek mindig két oldala van és hogyha a dzeretet/szerelem kölcsönös, akkor nem biztos egyáltalán, hogy rosszból hozta elő, hogy változást szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!