Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom uralkodó típus?

Figyelt kérdés
Tegnap napközben elmondta, min kell változtassak, a jellememen. Neki is vannak hibái, de nem mondom neki, mert csak vita lenne a vége.Eléggé makacs típus, szereti ha neki van igaza. Azt mondta nem engedi, hogy papucsot csináljanak belőle.

2023. ápr. 9. 07:26
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
55%

Ösztönösen zajlik ez, nem tudatosan.

A nők azért értik ösztönösen a testbeszédet, mivel fiatal anyaként a csecsemővel a testbeszéd az egyetlen forrás, amiből tudnak olvasni, hogy mi baja lehet. Ezért a természet megajándékozta őket azzal a képességgel, hogy a nonverbális jeleket le tudják olvasni ösztönösen. Tehát egy nő hamarabb rájön a hazugságra is, mint egy férfi.

Feltehetően neked is megvan ez a képességed, csak túl figyelmetlen voltál, ezen kellene változtatnod. A nárcisztikus ember pedig nem egy Hannibal Lechter vagy egy Yagami Light féle pszichopata zseni, csak egy sérült ember, akit gyerekként nem kapott elegendő szeretetet, ezért álarcot hord. Ha figyel az ember, akkor le lehet leplezni, hogy ki ő valójában.

Másrészt, ha már kiderült az igazság, akkor az lenne a racionális, hogy otthagyod a francia. És nem várod meg, míg esetleg teherbe ejt, aztán a nárcisztikusságát majd kiéli a gyerekeken is, akik szintén olyanok lehetnek, mint ő!

2023. ápr. 9. 08:47
 22/41 A kérdező kommentje:
19.es ez durva nagyon.
2023. ápr. 9. 08:58
 23/41 anonim ***** válasza:
22%

Nos, én is uralkodó jellem leszek bizonyos típusú nők mellett, leginkább a folyamatosan okoskodó, kioktató, önmagát csak akkor jól érző nők mellett, amikor totál félidiótának állítom be magam, akit le lehet dominálni.

Gondolom a párod erre mondta, hogy nem hagyja, hogy papucsot csináljanak belőle.

Én sem hagytam.

2023. ápr. 9. 09:35
 24/41 anonim ***** válasza:
21%

Azért, ha abban szeretne változást, hogy ne légy hirtelen haragú, önbizalomhiányos szerintem azzal nincs gond. Persze különbség, hogy hogyan adja elő a mondanivalóját, mert lehet azt építőjelleggel előhozni és nem mint oltás.

Viszont én arra kíváncsi vagyok, hogy miért mondta, hogy ő papucs nem lesz... Parancsolgattál neki, vagy valami ilyesmi?

Nem védem őt, csak nem fogom lehordani nárcisztikusnak, mert az éremnek mindig két oldala van és hogyha a dzeretet/szerelem kölcsönös, akkor nem biztos egyáltalán, hogy rosszból hozta elő, hogy változást szeretne.

2023. ápr. 9. 09:41
 25/41 anonim ***** válasza:
35%
"Nyilván amiket mondott azon változtatnom kell, de valahogy minden kapcsolatomban nekem kelk változzak." = ez miatt írom, hogyha nem csak ő mondta, akkor bizony benned (is) van hiba.
2023. ápr. 9. 09:42
 26/41 anonim ***** válasza:
42%
És már kidobrad?
 27/41 A kérdező kommentje:
Én nem okoskodom. Nekem is egy határozott férfi kell, de amikor nekem kell változzak mindig.Ott hiba lehet a másik félben is. Jó persze nyilván nagyrészt énbennem van a hiba és én változzak. Egyébként ahogy jövök-megyek az utcán csak papucs férfiakat látok a nők mellett. Látni ki irányit.
 28/41 anonim ***** válasza:
73%
De kérdező írd le légyszíves, hogy ő szerinted miben hibás és te.
2023. ápr. 9. 09:44
 29/41 A kérdező kommentje:
Miért dobnám ki?Arra mondta, hogy nem lesz papucs, mert mondtam neki, hogy szerintem a legtöbb nő meg akarja változtatni a férfit. Nyilván én nem, de egy kapcsolatban alkalmazkodni kell valamilyen szinten.
2023. ápr. 9. 09:45
 30/41 A kérdező kommentje:
Határozott nagyon nem enged a hétszázból. Én meg nem hagyom magam, engedékenyebbnek kéne lennem, vagy behódolóbb típusnak.
2023. ápr. 9. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!