Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahogy kezelni egy uralkodó tipusu nőt vagy inkáb hadjam el?
Úgy ahogyan ő kidobta a szalonnát, a sonkát meg a kolbászt úgy dobd ki te is mert csak az idődet vesztegeted vele.
Kb 2ev múlva arra fogsz észlelni hogy Úristen miert nem kerestem egy normalisat?
Hát barátom nem irigyellek. Az ilyenek eszik meg az életedet. Ha bármelyik nőm ilyen volt én hanyatt homlok menekültem ha szerettem ha nem.
Volt aki azt akarta, hogy csak azt vezetem fel amit ő mondd ....stb
Hadd el inkáb 😂
Főleg ha még a hűttődből is kidobálja a kaját 😂
De te ki ne dobd a helyesírási szótárt! Ja hogy nincs olyanod. Én kérek elnézést 🙄
6 # szerintem nem kevés igazság van abban amit mondasz!
Nem véletlen csinalhatta azt amit. Nem rosszindulatbol. Kérdező... Nem panaszkodtak az utóbbi időben a suulyodra?
"álandóan irányittani akar mint egy gyereket és meg akarja mondani hogy nekem mi a jó"
Még a szüleitől egy ideig néha elfogadja ezt egy gyerek, de te felnőtt férfi vagy, és egyenrangú társat akarsz, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!