Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom uralkodó típus?
Na az étellel nincs gond ott elfogadja :)
De a héten talán hétfőn vagy kedden a tojás volt a kezemben és virslinek kellett nevezni. A gyerekek is mondták hogy ez tojás. Nem nem nem ez virsli. Míg bele nem mentünk ebbe hogy virsli a tojás addig nem engedett.
Szerintem az ilyen esetekben nem az a durva, hogy az illető nárcisztikus (mégis, kit érdekel ez a pszichológiára hajlamos embereken kívül? Senkit!), hanem az, hogy számos nő ilyen pasit választ, aztán panaszkodik, hogy milyen bunkó a pasija. Pedig megvannak az apró jelek arra vonatkóan, hogy az illető nárcisztikus, amiket a nőknek tudni kellene olvasni, hiszen természetükből fakadóan jobban olvassák a testbeszédet, mint a férfiak.
Éppen ezért jogos a kritika a női mem felé, hiszen újra és újra ilyen helyzetbe kerülnek. De ez talán azt bizonyítja, hogy nagyon sok nő lelkibeteg, mivel normális esetben nem tudnának ilyen emberekhez vonzódni.
Hálás lehetek, hogy én egy lelkileg egészséges lánnyal vagyok együtt, aki elvárja tőlem a tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!