Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan bírjátok ki ép ésszel, hogy a pasi rendetlen?
Én őszintén szólva, hogyha mindent megcsinál, ami eszébe jut, vagy megkéred, akkor nem értem, de komolyan, hogy mi a franc bajod van!!!
Más apa le se tojja a családját, se nem segít be a háztartásba. Te neked gyerek mellett van időd problémát kreálni, amikor úgy őszintén nincs, vagy máshol van a probléma gyökere?
Miért várod el tőle, hogy beágyazzon, ha elfelejtette, vagy nem olvasta el azt a szaros cetnit? Azt írtad magától szó nélkül sok mindent megcsinál, de ne várd már el tőle, hogy robot legyen, vagy tökéletes, mert olyan ember nem létezik!
Cetniket hagysz! Kész röhej, ő is annak tartja ezért szarik rá, vagy észre se vette, mert kómában volt!
Te tényleg ennyire hálátlan dög vagy? Hagyd ott akkor majd más nő megfogja becsülni! Katasztrófa vagy, eskü.
Egyszerűen annyi a baj, hogy öt nem érdeklik ezek a dolgok, nem így nőtt fel.
Nálunk szokás volt beagyazni otthon, de én sosem csináltam, mert nem láttam értelmet. Mióta elkoltoztem, egyszer nem agyaztam be.
A párom is ilyen. Vagy megszoksz vagy megszöksz, hasonló a hasonlóval. Ezen nem fogsz tudni változtatni, ő ilyen.
"Az a baj, hogy azt csinálja meg, amit nem felejt el."
Hogyan csinálja meg azt, amit elfelejt? Logikus, hogy nem csinálja meg, mert elfelejtette. Ha te elfelejted kiszedni a ruhákat a mosógépről, akkor ott marad, vagy ő kiveszi. De attól még megfőzzöl, ugye? Miért vársz el tőle olyasmit, ami lehetetlennek bizonyul???
#25 lehetetlen egy felnőtt, családos férfitól elvárni, hogy tudja magától, hogy milyen házi munkákat kell elvégezni? :D
nincsen neki szeme?
ezért örülök, hogy leszbikus vagyok, nem kell egy felnőtt férfiaknak listát készítenem arról, hogy aznapra milyen házi munkákat kell elvégezni :D
1. Imádom a rendetlenséget és neurotikus vagyok a rendtől.
2. Ha összeköltöznék, akkor is lenne saját territóriumom, ahonnan kiutasíthatom, tehát oda nem pakolhatna be semmit, nem rendezhetne át semmit.
A pasid egy trehány rendetlen suttyó, bocs, és sohasem változik meg, hiszen felnőtt.
Aki arra nem képes, hogy elpakoljon maga után, vagy bármi, az kuka, és nem azért, mert rendmániás vagyok, hanem mert ezek pl tök alap dolgok kellene legyenek.
Plusz mert otthon azt láttam, hoyg a férfiak ugyanúgy kiveszik a részüket a házimunkából, mint a nők, nincs sggnyalás meg kiszolgálás.
Ötletek:
1
Fotózd körbe a lakást, mikor te rendben tartod, hogy milyen normális, élhető szép lakás.
Aztán egy darabig ne takaríts, közben a fotók ott legyenek a gépen megnyitva.
2
Ha ez megvan, hívjatok vendégeket akik neki számítanak. Nézd meg zavarja e hogy ők mit látnak.
Ha ez nem működik, akkor még ez se zavarja.
3
Kérdés, szereti e a rendet, vagy az kupiban akar élni.
Ha szereti a rendet és tőled várja el, az a rosszabbik eset, mert akkor sosem fog változni.
Ha nem szereti a rendet de rájön hogy az sokkal jobb, akkor simán változhat, megszokás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!