Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan bírjátok ki ép ésszel, hogy a pasi rendetlen?
Ugyanezen keresztül mentem, kivéve hogy én az elején sem voltam a cselédje.
A vége az lett, hogy kidobtam.
Nem fogok egy felnőtt, férfinak nevezhető hulladékot nevelgetni.
A probléma gyökerét nem a jövőben kell keresni, hanem a múltban!
Ezeket az illető szülein kellene számonkérni, akik olyan közeget biztosítottak a pasas számára amiben rosszul szocializálódott.
Kevésbé tudományosan megfogalmazva, nem nevelték egy alapvető rendszeretetre a szülei. Így ő ezt szokta meg, és ha felnőttként sem lett saját magának igénye a rendre, tisztaságra akkor ez már így is fog maradni.
Vagy ami még elő szokott fordulni, hogy "kijön" a szülői házból, anyuka szoknyája mellől (aki mindent megcsinált a kicsi fiának), és rögtön olyan nőt keres maga mellé, aki hasonlóan az anyjához, megcsinálja a házimunkát. Neki ez a normális hiszen ő így szocializálódott (helytelenül).
És amikor egy nő úgy dönt, hogy nem akarja egyedül végezni a házimunkát, akkor ő nem érti, hogy most mi van hiszen ő direkt olyan nőt választott mint anyukája aki zokszó nélkül megcsinálta helyette.
Tehát a párodnak így alakult ki a személyisége, és a jelek szerint nem is fog változni.
Nem tudom, én azt látom, hogy az problemazik ilyen aprosagokon, ahol más gond is van a kapcsolatban.
Sosem láttam meg működő kapcsolatot, ahol gond lett volna az, hogy nincs beagyazva vagy máshogy all a wc papír esetleg a fogkefe.
Sokan írjátok a baba témát. Én meg nem írtam, hogy mi már azon túl vagyunk. Van egy 6 hónapos kislányunk. Ezért mondom, hogy nagyszerű apa figura. Óriási segítség volt a terhesség alatt is, és a kislányhoz is úgy ért, mintha évek óta csinálná. Nem a levegőből szedtem, hogy jó apa. Bocsi, ha nem volt érthető abból, ahogy írtam.
Valóban nincsen más probléma a kapcsolatunkban. Az első évben voltak nehézségek, de mindenben fejlődött és én is. Jó a dinamika.
#13 nem is értem, miért problémázik azon egy nő, hogy egy felnőtt, életképtelen gyerek mellett cselednek van nézve, és miközben ugyanannyit dolgoznak, ugyanannyit keresnek, felesbe fizetnek mindent, ezek mellett a házimunka 100%-a a nőre hárul, tehát miközben a here a kanapén döglik munka után, a nőnek jön a második műszak :D
Aha ez valóban nem tűnik elég problémának, biztosan másról van szó :D
Azért egy beagyazas nem ugyanolyan, mint mosogatni vagy porszivozni. Ha ez utóbbiakat nem csinalja és minden a nőre szakad, akkor teljesen érthető a kiakadas, csak akkor nem kellett volna szülni.
De most tényleg azon kell problémázni, hogy nincs beagyazva? Én ezt nőként nem értem.
"Van egy 6 hónapos kislányunk"
Legalább a gyereked miatt tedd már helyre ezt a herét, ne úgy kelljen felnőnie, hogy azt látja, a házimunka az a nő dolga, és a férfit ki kell szolgálni.
"De most tényleg azon kell problémázni, hogy nincs beagyazva?"
Itt már nem az ágyazás a lényeg, hanem hogy többször kérve volt, cetlire felírva és mindig el lett "felejtse"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!