Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, hogyan bírjátok ki ép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan bírjátok ki ép ésszel, hogy a pasi rendetlen?

Figyelt kérdés
4 éve élettársi kapcsolatban vagyok a párommal. Az elején nem zavart, hogyha valamit kértem a lakásban és nem csinálta meg, mert úgy volt a megosztás, hogy ő több pénzt rák a dolgokba, én többet takarítok. Viszont amióta a fizetésünk közel egyenlő lett, és én is többet dolgozom, azóta már felháborít. Kérek valamit tőle, nem csinálja meg, csak ha harmadjára szólok. Sokszor már cetlit is hagyok neki, de annak ellenére elfelejti. Így egy év után már kezdek besokallni, de minden más területen egy működő kapcsolatról van szó, így nem érzem azt, hogy majd ezért én jól lelépek. Nem tudom, mit kezdjek vele. Elkezdtem kineziológushoz járni, aki rettentően jó hatással volt rám, sokkal sokkal nyugodtabb vagyok és mindent jól kezelek már, de ez kezdi betenni nálam a dolgokat. Akármilyen kis dolgot kérek : ma például annyit kértem, hogy ha befejezte a pihenést, ágyazzon be, ezt le is írtam neki. Erre haza jövök munkából és ugyanúgy össze van hányva. Indok, hogy "elfelejtette".
2023. ápr. 2. 16:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Ugyanezen keresztül mentem, kivéve hogy én az elején sem voltam a cselédje.

A vége az lett, hogy kidobtam.

Nem fogok egy felnőtt, férfinak nevezhető hulladékot nevelgetni.

2023. ápr. 2. 16:37
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

A probléma gyökerét nem a jövőben kell keresni, hanem a múltban!

Ezeket az illető szülein kellene számonkérni, akik olyan közeget biztosítottak a pasas számára amiben rosszul szocializálódott.

Kevésbé tudományosan megfogalmazva, nem nevelték egy alapvető rendszeretetre a szülei. Így ő ezt szokta meg, és ha felnőttként sem lett saját magának igénye a rendre, tisztaságra akkor ez már így is fog maradni.

Vagy ami még elő szokott fordulni, hogy "kijön" a szülői házból, anyuka szoknyája mellől (aki mindent megcsinált a kicsi fiának), és rögtön olyan nőt keres maga mellé, aki hasonlóan az anyjához, megcsinálja a házimunkát. Neki ez a normális hiszen ő így szocializálódott (helytelenül).

És amikor egy nő úgy dönt, hogy nem akarja egyedül végezni a házimunkát, akkor ő nem érti, hogy most mi van hiszen ő direkt olyan nőt választott mint anyukája aki zokszó nélkül megcsinálta helyette.

Tehát a párodnak így alakult ki a személyisége, és a jelek szerint nem is fog változni.

2023. ápr. 2. 16:46
 13/30 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom, én azt látom, hogy az problemazik ilyen aprosagokon, ahol más gond is van a kapcsolatban.

Sosem láttam meg működő kapcsolatot, ahol gond lett volna az, hogy nincs beagyazva vagy máshogy all a wc papír esetleg a fogkefe.

2023. ápr. 2. 17:06
 14/30 A kérdező kommentje:

Sokan írjátok a baba témát. Én meg nem írtam, hogy mi már azon túl vagyunk. Van egy 6 hónapos kislányunk. Ezért mondom, hogy nagyszerű apa figura. Óriási segítség volt a terhesség alatt is, és a kislányhoz is úgy ért, mintha évek óta csinálná. Nem a levegőből szedtem, hogy jó apa. Bocsi, ha nem volt érthető abból, ahogy írtam.

Valóban nincsen más probléma a kapcsolatunkban. Az első évben voltak nehézségek, de mindenben fejlődött és én is. Jó a dinamika.

2023. ápr. 2. 17:27
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

#13 nem is értem, miért problémázik azon egy nő, hogy egy felnőtt, életképtelen gyerek mellett cselednek van nézve, és miközben ugyanannyit dolgoznak, ugyanannyit keresnek, felesbe fizetnek mindent, ezek mellett a házimunka 100%-a a nőre hárul, tehát miközben a here a kanapén döglik munka után, a nőnek jön a második műszak :D

Aha ez valóban nem tűnik elég problémának, biztosan másról van szó :D

2023. ápr. 2. 17:30
 16/30 anonim ***** válasza:
33%

Azért egy beagyazas nem ugyanolyan, mint mosogatni vagy porszivozni. Ha ez utóbbiakat nem csinalja és minden a nőre szakad, akkor teljesen érthető a kiakadas, csak akkor nem kellett volna szülni.

De most tényleg azon kell problémázni, hogy nincs beagyazva? Én ezt nőként nem értem.

2023. ápr. 2. 17:36
 17/30 anonim ***** válasza:
73%

"Van egy 6 hónapos kislányunk"

Legalább a gyereked miatt tedd már helyre ezt a herét, ne úgy kelljen felnőnie, hogy azt látja, a házimunka az a nő dolga, és a férfit ki kell szolgálni.

2023. ápr. 2. 17:37
 18/30 anonim ***** válasza:
75%

"De most tényleg azon kell problémázni, hogy nincs beagyazva?"

Itt már nem az ágyazás a lényeg, hanem hogy többször kérve volt, cetlire felírva és mindig el lett "felejtse"

2023. ápr. 2. 17:39
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
*felejtve
2023. ápr. 2. 17:39
 20/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azt csinálja meg, amit nem felejt el. Tehát ha szólok, hogy mosogatás és eszében van, akkor megteszi. De ha ő elfelejti azt, hogy be kéne ágyazni, akkor nem fogja megcsinálni. Ellenben ha "komolyabb" probléma van, mint a házi munka, például "néztem egy új babaágyat, össze kéne rakni ma este", akkor azt ugrik megcsinálni. Vagy ha szólok, hogy "kattog valami a kocsimban", akkor azt is szalad ki a garázsba elvégezni. Ezért mondtam, hogy csak a házimunkával van baj, mert egyébként neki állna hajnali egykor polcot tenni a falra, de ha már egy fürdőszoba felmosás a téma, az eszébe se jut
2023. ápr. 2. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!