Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm depressziós egy csaj miatt?
Figyelt kérdés
Volt egy állítólagos legjobb barátnője, de én amúgy is ki voltam ettől a barátságtól, mert betegesek voltak. Sokszor szerelmemnek hívták egymást meg pl.tavaly nyáron elmentünk strandra és a barátnőm a vízben alányúlt a másik lánynak és röhögtek rajta, pedig engem ez eléggé idegelt. Olyan is volt, hogy részegen kiszívta a mellét meg na, nem volt normális barátság. Folyton röhögtek együtt minden szarságon, ki nem állhattam azt a személyiségét a barátnőmnek, amit ez a csaj kihozott belőle. Mivel nem akartam korlátozni meg beleszólni mit csinál eltűrtem a csajt, de most valamiért pár hónapja már nem keresi a barátnőmet és, ha ő kereste arra sem reagált. Nem tudjuk mi az oka kb.ghostingolt egy több éves barátságból, de sztem mindkettőjüknek jobb így, mert tényleg rosszat hoztak ki egymásból. Csak azóta sokszor szomorú a barátnőm meg mindig emlegeti, lesi mikor posztol valamit meg mikor elérhető neten és hiába mondom, hogy álljon már le és keressen magának normális barátokat, neki akkor is ez hiányzik. Annyira idegel néha, hogy legszivesebben leordítanám, hogy azért lépett le lehet a csaj, mert nem komálta, hogy részegen rácuppant meg mit tudom én miket csináltak. Hogyan legyek vele megértő, ha ennyire idegesít? Szerintem ez nem normális és kezd kiborítani.2023. ápr. 1. 14:33
1/9 anonim válasza:
El kéne fogadnod, hogy neki fontos volt az a lány. Nem kell kisajátitani
2/9 A kérdező kommentje:
Neki kellene elfogadni, hogy ő viszont nem volt fontos neki. Úgy csinál kb.mintha szakításon menne keresztül és sztem ez jogosan zavar..
2023. ápr. 1. 14:39
3/9 anonim válasza:
Eleve minek vagy a lelkiszemetese? Te csibalod magadnak hogy részt veszel ebben.
4/9 anonim válasza:
Te vagy az alibi pasi. A barátnőt nyilván zavarta, hogy te "vagy". Én hagynám, legyenek együtt boldogok.
5/9 anonim válasza:
Háát nem tudom, nekem gyanús, hogy ez több volt barátságnál, én soha senkivel nem viselkedtem így legalábbis.
Másrészt, a ghosting a legrosszabb dolog kb, amikor semmilyen magyarázatot nem kapsz, így baromi nehéz túl lépni valakin, még ha csak barát is.
6/9 anonim válasza:
De irritáló személyiséged lehet. Szedjél nyugtatót, te kis gyökér gyerek, ha ennyi minden felidegesít. 28N
7/9 anonim válasza:
Biszex/leszbi a barátnőd azért szomorú miatta.
8/9 anonim válasza:
Keress olyan barátnőt, akinek te kellesz. Én biztos nem vágtam volna jó képet a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!