Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha jól érzem magam vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól érzem magam vele, minden rendben van, ő is így áll hozzám, a jövőt tervezzük, akkor titkoljam el magamban, hogy amúgy nem szeretem és csak azért vagyok vele, mert másnak nem kellettem?

Figyelt kérdés

Ugye voltak nagy szerelmek, összeköltözés is korábban, de mind szakítottak velem. Eljutottam oda, hogy muszáj, hogy legyen valaki, valójában a továbblépésen az segít, ha kapcsolatban leszek, és ez így is van.

Viszont bejátszik ez a nincs ló, jó a szamár is hatás, hogy végülis nem lennék vele normális esetben, mert mással lennék, akiknek nem kellettem élethosszan.

De mint mondtam, minden rendben köztünk, nincs más és nem is lesz az életemben, nem is keresgélek, megcsalás, flört munkahelyen mással, semmi nincs.

Mennyire normális ez a mai világban? SZerelem nélkül normális, teljes kapcsolat?

2023. ápr. 1. 10:33
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Egyébként nem is lenne ezzel baj, ha már az elején elmondtad volna neki h nem szerelemből vagy vele, és közösen megegyeztek h nektek igy jó és akkor nem kell hazudni.
márc. 19. 20:15
 32/32 anonim válasza:
Ha nektek igy jó akkor oke
márc. 19. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!