Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól érzem magam vele, minden rendben van, ő is így áll hozzám, a jövőt tervezzük, akkor titkoljam el magamban, hogy amúgy nem szeretem és csak azért vagyok vele, mert másnak nem kellettem?
Ugye voltak nagy szerelmek, összeköltözés is korábban, de mind szakítottak velem. Eljutottam oda, hogy muszáj, hogy legyen valaki, valójában a továbblépésen az segít, ha kapcsolatban leszek, és ez így is van.
Viszont bejátszik ez a nincs ló, jó a szamár is hatás, hogy végülis nem lennék vele normális esetben, mert mással lennék, akiknek nem kellettem élethosszan.
De mint mondtam, minden rendben köztünk, nincs más és nem is lesz az életemben, nem is keresgélek, megcsalás, flört munkahelyen mással, semmi nincs.
Mennyire normális ez a mai világban? SZerelem nélkül normális, teljes kapcsolat?
Nem,azzal a másikkal nem volt gond a múltam és nem,vele nem azért voltam,mert kellett valaki,hanem mert eleve régóta vágytam rá.Amikor összejöttünk,szinte azonnal beleszerettem.
Vele nem beértem,hanem nekem ő KELLETT.Tudod,lényeges különbség!
Illetve nem hazudtam neki,elmondtam őszintén,hogy nem tudok iránta szerelmet érezni.
De nem lennék a párod helyében:/
Nem értem minek jönnek össze emberek olyannal akibe nem szerelmesek kicseszés a másikkal.
Pont erre való a randizgatos időszak,eljártok együtt erra arra és ha érzitek h kialakult a szerelem bele mentek a kapcsolatba.
Forditott esettben neked h esne?
És meddig fogod ezt a színjátékot birni eljátszani? Ha megunod ott hagyod? Valamiért csak ki írtad ezt a kérdést érzed h valami nincs rendben gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!