Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

No_Name3 kérdése:

Mi kell ahhoz, hogy valaki érettnek érezhesse magát egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Én 20 éves fiú vagyok de még mindig nem érzem magam érettnek egy kapcsolathoz. szüleim mondják, hogy jót tenne nekem, ami lehet de úgy érzem, hogy még nekem egy jó hosszú idő még készen állok, meg nem is vagyok érett srác. Mások 15-16 éves korba élvezik a tini párkapcsolataikat. Hogy-hogy ők annyira magabiztosnak érzik magukat és és én meg 20 éves fejjel nem? A jó duma nem elég, kell egyfajta érett gondolkodás is szerintem, meg, hogy egyáltalán el tud viselni a másikat 😅.

Nem érzem magam elég okosnak, szerintem nagyon az alaptudásom hiányába vagyok, meg, hogy randi tervek, mit csináljak/csináljunk az nekem már így stresszes, hogy belegondolok nem még kapcsolatba. Kicsit taszítok embereket szerintem mert nem bírom önmagamat adni, valaki mást adok, és idegennek érzem magam. Ők meg azt gondolják milyen fura vagyok.

Én nem egy életvidám srác vagyok, kicsit komolytalannak érzem magam, még ha szüleim az ellenkezőjét mondják. Vannak céljaim amiket el akarok érni de ennyi. Csendes, introvertált srác vagyok, de akkor nyilván mást adok idegeneknél vagy akiket ismerek, vagy lányok, nem merem a valódi személyemet adni, és ez elszomorít.

2023. márc. 31. 15:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, hogy ezt így látod és tudod magadról. Sokan nem tudják, vagy úgy csinálnak mintha nem tudnák és így mennek bele kapcsolatba,akar eltitkolva ezeket amik később kiderül ék. Ezzel szemben te tudod és őszinte vagy magaddal. Ez dicséretes. Ha még nem szeretnél, ne alakítás ki kapcsolatot. Ha majd szeretnél, és ezek problémák meg majd akkor is fenn állnak akkor légy őszinte, hogy tudjak mire vállalkoznak. Sok mindennel küzd sok mindneki, nem ez a baj, hanem amikor valaki előadója magát valakinek, aztán később kiderül, hogy nem is illenek egymáshoz, nem egymást keresték. Meg persze amíg készen nem állsz tudsz te is dolgozni ezeken.
2023. ápr. 4. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!