Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem igazságos velem? Én feladtam eladtam mindent, amit a szüleim felépítettek, a közös jövőért.
Férjemmel mindketten vállalkozó családból jöttünk. Férjem jött lakni hozzánk, munkahelyét megtartotta.
Szüleim és én feladtam eladtam mindent az új kis családunkért gyermekeinkért.
Férjemnek gondja van szüleimmel hogy mit aggódtak annyit. Nekem meg gondom van az ő szüleivel hogy bezzeg ők nem aggódtak értünk, csak a maguk luxiját építik, amig mi szűkölködünk. Az ő családja meg semmit nem adott, magukra annál többet költenek és hepciásak.
Férjem szerint én csinálom a bajokat, mivel kimondom, hogy szerintem ez így nem igazságos.Én szeretném ha a férjem csatlakozna hozzám, mondjuk közös jövőt tervezni. Férjemnek jó a régi. Őneki jó együtt a szüleivel. Neki az én szüleimmel van baja. akik kivették egész életük munkájának pénzét és neki ill. unokáknak adták.
Sok sebbol verzik a sztori.
Vallalkozo csaladbol, mindent eladva, es akkor szoba konyhaban kell lakni negyen?
Es az a perspektiva hogy ki lesz bovitve?
Valami nem kerek
"Nekem a férjem véleménye furi, hogy olyan igazságtalanul jobbnak találja a szüleit."
Te is jobbnak tartod a szüleid.
Nem kényszerítette senki őket, hogy segítsenek, vagy igen, te voltál az? Akkor magadat hibáztasd.
Felnőtt emberek vagytok, oké, hogy támogatnak, de nem kell, hogy mindenben mellettetek álljanak.
Az "igazságtalanság" miatt meddig fogod fújni magad, meddig fogod a szemére hányni a férjednek? Addig míg elege lesz belőled és elhagy? Többet ér neked az "igazságszolgáltatás" mint a család?
Ha a válasz igen, akkor nincs nálad valami rendben.
Változtass, mert ráfázol. Csak egy jó tanács.
De hát ezt akkor beszéld meg vele. Nem érthető, hogyha nincs vita, akkor miért nem kaptok tiszteletet.
Durván beszél veletek a férjed ok nélkül, vagy nyomod a litaniat miszerint a te szüleid és te angyalok vagytok, míg az ő szülei az ördögök?
Ha különbséget teszel köztük jó ideje, persze, hogy nem tetszik a ferjednek megha igazad is van.
Rossz a család minta nála és látod ragaszkodik mégis. De nem fogod tudni kinyitni a szemeit ha ugyanazt hajtod körbe-körbe.
Az ellenkezőjét éred el, nekik segít, nekik spórol már csak azért is.
Jól keressel azt írtad megfelelő.
Közös kasszán vagytok? Ha igen akkor érthető valamilyen szinten, hogy nem tetszik a viselkedése, DE te ráteszel a lapátra, hogy ilyen a hozzáállása. Ezen kellene változtatni.
Azzal magadnak és talán a házasságnak is te asod a gödört egyre mélyebbre.
Ne legyen téma a szülő egyik oldalról sem. Ketten kaparjatok. Ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!