Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem igazságos velem? Én feladtam eladtam mindent, amit a szüleim felépítettek, a közös jövőért.
Férjemmel mindketten vállalkozó családból jöttünk. Férjem jött lakni hozzánk, munkahelyét megtartotta.
Szüleim és én feladtam eladtam mindent az új kis családunkért gyermekeinkért.
Férjemnek gondja van szüleimmel hogy mit aggódtak annyit. Nekem meg gondom van az ő szüleivel hogy bezzeg ők nem aggódtak értünk, csak a maguk luxiját építik, amig mi szűkölködünk. Az ő családja meg semmit nem adott, magukra annál többet költenek és hepciásak.
Férjem szerint én csinálom a bajokat, mivel kimondom, hogy szerintem ez így nem igazságos.Én szeretném ha a férjem csatlakozna hozzám, mondjuk közös jövőt tervezni. Férjemnek jó a régi. Őneki jó együtt a szüleivel. Neki az én szüleimmel van baja. akik kivették egész életük munkájának pénzét és neki ill. unokáknak adták.
Ez annyira életszerűtlen, logikátlan, zavaros, hogy masszív kamunak tűnik.
Kezdjük ott, hogy ha a szüleid mindenüket eladták, hol a fenében laknak.
Ha feladtátok a vállalkozást, mi a fenéből éltek?
Ha a férjeddel közös gyerekeiteknek házat építetek, azt miből, ha a vállalkozás nincs meg?
Mire föl lenne kötelező az unokákat stafíroznia a férjed és/ vagy a te szüleidnek?
S ha mégis igaz, hogy lehetsz akkora hülye, hogy a különvagyonodról lemondasz a férjed javára?!
Na, menjén már, hogy menjél, kamuflázs. 😂
Mondjuk miért kéne bárkinek finanszíroznia titeket, amikor felnőttek vagytok? :D
Bocs, én sem adnék egy petákot sem olyannak, aki láthatólag képtelen bánni vele, lehet az a menyem, a gyerekem vagy az anyám.
Ezt most nem értem, eladtál, eladtatok, feladtatok mindent, legalábbis te egy jobb jövőért, aminek eredményeképp 4en nyomorogtok egy egyszobás lakasban?? Hova lett a pénzed? Odaadtad a férjednek, az meg a szüleinek?
Amugy a szülőknek nem kötelességük támogatni a felnőtt, önálló gyerekeiket, oldják meg maguk az életüket. Én se szeretnék a lanyomnak fizetni semmit ha már külön él, max ha bajba kerül.
Hát én nem adnék fel mindent a gyerekeim miatt az biztos. Ha csak úgy tudnám támogatni őket, hogy eladjak egy nagyobb lakást, hogy tudjunk venni belőle 2 kisebbet, hogy legyen hol lakniuk, akkor sem tenném meg.
Van 2 nagykorú gyerekem, nem hoznék ekkora áldozatot az biztos.
Ne haragudj, de nem kellett volna ezt meglépnetek. Ha nem tudtok összeköltözni egyébként, akkor nem kell gyereket vállalni és nem kell összeköltözni.
Ezt csak én nem értem?
- Miért te adtál fel mindent, ha a férjed költözött hozzátok? Akkor inkább ő adott fel mindent, nem?
- Gyereket szültél, de miért kellett azért felszámolni a vállalkozásodat? 18 évig otthon akarsz lenni gyereket nevelni?
- Mi köze mindehhez a szüleid vállalkozásának?
- Mi a fenéért nyomorogtok ennyien egy helyen? Mire vállaltatok gyereket, egy szobára? Miből éltek? És legfőképpen: mi köze ennek a szüleidhez?
Hol érdekel bárkit, hogy anyósék miként szépítgetik a saját portájukat, és hogy jön ehhez az egészhez az ő anyagi helyzetük?
Valamit nem értek.
Miért hibáztatod a szüleid? Tehetnek ok arról, hogy mindent feladtál allitasod szerint és, hogy a szüleid támogattak?
Mindenki maga dönti el, hogy mit szeretne, vagy akar-e segíteni. Miért nem inkább arra törekedtek a ferjeddel együtt, hogy jobb legyen?
Szép dolog, hogy támogatnak a szüleid, de nem kötelező és személyfüggő.
Ahelyett, hogy anyóst és apóst teszed bűnbakká inkább jobbá kellene tenni a helyzetet közösen a ferjeddel. De nem fog összejönni, ha folyamat nyavúkolsz...
"Kisbabákkal vagyok, feladtam az én vállalkozásom. Jó döntés volt, mert abból bőőőségesen lehet/lehetne jövőt építeni. Akár házbővítés akár új közös célok."
Ezt csak én nem értem? A "jó döntés volt" idézőjelben értendő? Tehát megbánta a kérdező, hogy feladta a vállalkozását? Vagy tényleg jó, hogy feladta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!