Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lenne az igazságos?
Barátommal 9 hónapja vagyunk együtt ,én még egyetemre járok ő már dolgozik .
Mondta menjünk el nyaralni jó oké Elterveztünk megyünk Siófokra és mondta hogy felesbe fizessük az összeget .
Sokak azt mondják neki kellett volna ezt kifizetni . egyébként nincs ezzel gond mert kifizetem persze de másoktól azt hallgatom a szállást neki kellett volna , (86ezer volt összesen)
Hozzá tenném pl ha megyünk buliba és veszünk alkoholt előre aztis magyarul bele kéne adnom kb ezt gondolja meg eztis várja el .
Szerintetek? erre vélemény?
nem, felel fele a korrekt
majd ha házasok lesztek akkor már mindegy mert közös vagyon...
de amíg jártok fizessed magad ezeket, egy egy meghívás a férfi részéről rendben de az h csak mert nincs melód azért lehúzd?
am van diákmunka
Persze, hogy igazságos. Most azèrt mert neked mèg nincs önálló kereseted fizessen ő mindent? Nem èrtek egyet a barátnőiddel. Lehet, hogy ők olyan fickót fogtak ki, akik finanszírozási nekik mindent, de ne legyen már ez elvárás!
Fordított esetben ha te lenni a kereső fèl, szerintem neked sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!