Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akar terni baratsag extrakkalhoz vagy mar nem kell neki a szex?
Figyelt kérdés
Egy fiuval fel evig baratsag extrakkal kapcsolatban voltunk. Ennek vege lett 2 honapra. Majd elkezdtunk szexelni, mondtam neki hogy reszemrol maradjunk inkabb a szexkapcsolatnal. Multkor ugy irt ram hogy van-e kedvem a kozeljovoben szexelni vagy kicsit updatelni egymast egy kavezas kozben? Nem tudom hogy ez most azt jelenti hogy van mastol szex, es tolem mar nem kell, vagy megint baratsag extrakkalt akar. (amugy az egy kesz teny hogy van egy masik lany akivel szexel)2023. márc. 28. 18:39
11/18 anonim 

válasza:

Ilyen a barátság extrákkal, épp el vagytok, de komolyat nem tudjátok elképzelni.
12/18 anonim 

válasza:

Nekem ez a barátság extrákkal, így, ahogy leírtad,már karcolja a kapcsolat kategóriát. Nehéz lehet meghúzni a határt.
13/18 anonim 

válasza:

Kérdező én azt nem értem sehogyse, hogy miért alacsonyítod le magad ennyire.
Az oké, hogy eddig barátság extrákkal volt, ezzel nincs gond, DE vége lett mégis összefeküdtél vele ismét, aztán mondtad, hogy csak szex legyen miközben mással szexel nyugisan.
Nem bánja, hogy téged is újra kezeljen egyébként, mert van(nak) neki más(ok).
Miért nem tudod magad tartani ahhoz, amit mondtál? Vagy többre, például egy normális párkapcsolatra más személlyel, hm?
14/18 A kérdező kommentje:
Ez nem ennyire egyszeru.. Pedig tudom hogy jol nezek ki. Van rengeteg fiu, de nehez olyat talalni akivel igazan jo a szex
2023. márc. 28. 20:27
15/18 anonim 

válasza:

Akkor pazarold az időd arra a pasira, akinek mindegy, hogy meghúz vagy se továbbra is.
16/18 anonim 

válasza:

Benne van a szexben egyértelműen,viszont felajánlott más lehetőséget is,hogy jobban érezd magad.Ez csak arról szól,hogy te mindenképpen belemenj a játékba,így is,hogy van valakije.
Te döntöd el,neked ennyi elég-e?Szerintem egyébként baromi megalázó,de neked kell érezned...
17/18 anonim 

válasza:

Kicsit sommas velemeny lesz, de talan fajni fog annyira, hogy lehet okulsz belole. Jol nezel ki, kaphato vagy a szexre, de kommunikalni nem tudsz, eszed nem sok van, tartasod meg annyi se. Es csodalkozol, hogy hasznalnak, kihasznalnak, mikozben rajtad rohog a fel vilag, hogy ezeket kapcsolatnak hivod. Nem veletlenul nem akarsz kapcsolatot, ezekkel a hianyasagokkal nem is vagy alkalmas ra, nem is fognak komolyan venni egy percig sem. Te a meghuzhato Szep Ilona leszel, ha valaki behazudja, hogy jarni akar veled, az is csak egy trofeanak nez. Sokat ne varj az elettol a parkapcsolatok teren, amig komoly fejlodesen nem mesz keresztul a felnotte valas utjan. Mert az neked nagyon kimaradt. Rossz mintak, rossz neveles, onertekelesi zavarok, nihilizmus es gyermeki elkepzelesek a vilag mukodeserol. Lesz itt munka boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!