Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza akar terni baratsag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza akar terni baratsag extrakkalhoz vagy mar nem kell neki a szex?

Figyelt kérdés
Egy fiuval fel evig baratsag extrakkal kapcsolatban voltunk. Ennek vege lett 2 honapra. Majd elkezdtunk szexelni, mondtam neki hogy reszemrol maradjunk inkabb a szexkapcsolatnal. Multkor ugy irt ram hogy van-e kedvem a kozeljovoben szexelni vagy kicsit updatelni egymast egy kavezas kozben? Nem tudom hogy ez most azt jelenti hogy van mastol szex, es tolem mar nem kell, vagy megint baratsag extrakkalt akar. (amugy az egy kesz teny hogy van egy masik lany akivel szexel)
2023. márc. 28. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdezd meg.
2023. márc. 28. 18:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, micsoda cizellációk vannak itt szexkapcsolat terén. Tehát van a barátság extrákkal, van a csak szex és van a szex+life update? Én nagyon el vagyok maradva :D
2023. márc. 28. 18:44
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

fel evig baratsag extrakkal kapcsolatban voltunk

..

Majd elkezdtunk szexelni, mondtam neki hogy reszemrol maradjunk inkabb a szexkapcsolatnal.

Hogymostakkormivan?

2023. márc. 28. 18:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Megint a dugunk, de nem beszelunk baratsag, amit kapcsolatnak csufolnak egyesek. A kommunikaciohoz tobb esz kell, mint a dugashoz, lehet ez okozza a problemat.
2023. márc. 28. 18:57
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Tehát, ha már beszélgetnek is előtte-utána, egyből másik kategóriába sorolódik :D
2023. márc. 28. 19:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekel már téged miért szexelsz vele továbbra is?
2023. márc. 28. 19:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi a különbség a barátság extrák és a szexkapcsolat között?
2023. márc. 28. 19:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, még nem definiálta a kérdező :)
2023. márc. 28. 19:45
 9/18 A kérdező kommentje:
Szamomra az hogy baratsag extrakkalban jartok randikra pl. kirandulni, kajalni, piknikezni stb. Szexkapcsolat annyi hogy szexelni jartok at egymashoz. Nekem abban is fontos az egyutt alvas meg egy nagyon minimalis kommunikacio szexben kivul. Tehat azert nem szeretnem hogy valaki egy honapra csak eltunjon es ne is irogassunk neha roviden
2023. márc. 28. 19:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van különbség.

A szexkapcsolat tényleg csak a szexről szól, esetleg ha olyanok a felek, akkor azért beszélgetnek is pár szót és habár együtt is alszanak szex után, lehet még nőnapra is kap a nő virágot, akkor is a szexualitás dominál.

Barátság extrákkal esetén mint a barátság, mint a szex jelen van, vagyis elvannak mint barátok, de szexelnek is.

Vagyis megy a lelkizés, programok simán, de ettől több nem játszik szerepet.

Mindkettő viszony esetében nincs párkapcsolat, szerelem mint kiindulópont, csak hát sokan félreértik, érzéseket visznek bele.

Lehet nem jól gondolom, úgyhogy ha valaki jobban tudja leírhatja nyugodtan. 🙂

2023. márc. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!