Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért jogos lenne velem szakitani?

Figyelt kérdés

Néha néha elmentem haverokkal focizni mikor ittvolt baratnőm,nem tetszett neki es megbeszeltük hogy nem megyek el többet haverokkal focizni amikor ittvan. Erre van heti 2 foci edzésem és már ott tartunk arra se mehetek el mert hogy ő ittvan.

Amikor meg mondtam neki hogy ennyit hadd focizzak már a héten,az volt rá a valásza hogy 1 edzést nemtudok kihagyni miatta,pedig már nem 1x hagytam ki miatta edzést.

Mit tegyek?

2023. márc. 27. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, hogy akkor menjen amikor nincs edzés
2023. márc. 27. 21:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Ugy dolgozik hogy hétköznap tud jönni,de én megyek ugyanugy hétvégén hozzá
2023. márc. 27. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Úgy intéznem a dolgokat, hogy akkor jöjjön mikor ráérek.ha más dolga van akkor mehet az uno reverse és tolod neki hogy hát ez is fontosabb nálad, ejnye bejnye. Mondjuk ez elég gyerekes, de én biztos poénkodnék vele kicsit xd
2023. márc. 27. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Először elszigetel a barátoktól, aztán a hobbidtól is...nem túl jó előjelek.
2023. márc. 27. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Én nem adnám fel a hobbimat, és ezt neki is el kellene fogadnia. Egy edzés miatt csak pár órát vagytok távol, attól ő ott lehet nálad, filmezhet/olvashat addig, aztán hazamész és lehet együtt zuhanyozni. :D viccen kívül, ne engedd, hogy ennyire elszigeteljen, ha meg neki nincs hobbija, akkor találjon egyet.
2023. márc. 27. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos lenne az is, ha te szakítasz ezért. Ha egyszer összeköltöztök, akkor 0-24 csak vele foglalkozz, mert ott van?
2023. márc. 28. 02:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked lenne jogos szakítani...

N 30

2023. márc. 28. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Bárkinek, bármiért van joga szakítani. Az ne legyen a te bajod, hogy ő hogy dönt. A hobbidat meg semmiképp ne add fek érte. Ő is találjon valamit, ami szórakoztatja. Egy kapcsolatban némi magánéletre is szükséged van, ha tetszik, ha nem.

Legyél vele egyenes és utána bízd rá a döntést, hogy veled marad és hajlandó elfogadni, vagy elválnak útjaitok.

2023. márc. 28. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást.
2023. márc. 29. 20:59
 10/10 anonim válasza:

Tapasztalatból mondom, ez még nem az a szint hogy egyből mást kell keresned, de mindenképp figyelj oda az ilyen agymenésekre. Eszedbe se jusson a szőnyeg alá seperni az ilyen problémákat, hanem beszéld meg vele mert különben messzire fog menni mint ahogy a négyes is írta.

Itt azért sincs neki igaza mert nem ritkán találkoztok hanem igenis sűrűn így nem a hobbidból kell kompromisszumot kötni.

Csak akkor szakíts ha nem érti meg, de akkor tényleg tedd meg és ne hitegesd magad, hogy majd megváltozik mert nem fog!

Én is voltam már ilyen kapcsolatban ahol először a hobbimat kellett beáldoznom majd szépen a barátoktól és mindentől is elszigetelt, hogy csak vele foglalkozzak. Minden üzenetre perceken belül válaszolnom kellett, különben ment a balhé. Utána eljutottunk egy olyan szintre ahol kihisztizte hogy a munkahelyemen is felmondjak, mert milyen kapcsolat már az ahol a pasinak nem a barátnő az első és nem vele foglalkozik 0-24ben mondattal. Kicsit több mint fél évet éltem konkrétan a négy fal között majd kiléptem a kapcsolatból és mániákus módon élményre elköltöttem a maradék pénzemet(ejtőernyőzés, élményvezetés, rengeteg nyaralás/túrázás, barlangászat stb...).

Az ilyen nők súlyos önértékelési zavarral küzdenek és nem bírják elfogadni, hogy nélkülük is van élet és nem csak körülöttük forog az életed. Időben észre kell venni és vissza kell fogni a gyeplőt bármekkora veszekedés is lesz belőle. Ha meg nem érti ott lehet hagyni.

2023. márc. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!