Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakivel egyáltakán nem akartál összejönni, de aztán ahogy próbálkozott nálad, jobban megismered és rájöttél, hogy mégis érdekel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyenlőre még nem tudom mi volt több (még nem látom át, ugyanis csak nem rég lett vége). De volt mindenben részem, jó és rossz dolgokban. De a rossz mindig nagyobb jelentőségű, mint a jó. És végső soron igen nekem lett igazam és lehet hogy hallgatnom kellett volna az ösztöneimre:)
2010. okt. 7. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Volt bizony. Elöször nem is tetszett, nem volt az esetem. Aztan teljesen masnak gondoltam, olyannak, akivel nincs semmi közös bennünk, de mint kiderült tevedtem. Hat eve elünk együtt, egy eve a ferjem, van egy kisfiunk. Megismertük egymast, es kapasbol az elsö alkalommal, het orat dumaltunk folyamatosan vegig. Kiderült, hogy nemcsak az izlesünk,hasonlo, hanem a gondolkodasunk is, es hogy egyaltalan nem baj az a 12 ev korkülömbseg ami köztünk van. Pedig nem buktam sose az idösebb pasikra.
2010. okt. 7. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Na akkor en is bepötyögöm az en sztorimat :) Szoval nalunk az volt, hogy vlmiert nagyon megtetszettem neki, ö nekem nem annyira jött be mondjuk es hat mindig kerültem a temat, hogy randi meg ilyenek több mint 2 even keresztül. Viszont ö meg az a fajta volt aki nagyon nem adja fel, ha kell neki egy csaj. Aztan most nem olyan reg egy eleg rossz kapcsolatban voltam es hat talalkoztam ezzel a sraccal es fogalmam nincs miert de mar az elsö pillanattol kezdve tudtam, h kell nekem :D összejöttünk es azota is együtt vagyunk. Termeszetesen halas vagyok neki, h több mint 2ev varakozas utan se mondott le rolam!
2010. okt. 7. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:

igen, most épp ilyen helyzetben vagyok...egy este untuk magunkat a barátnőmmel és odajött hozzánk két srác, akik beszélgetést kezdeményeztek és mivel ők is unták magukat, meginvitáltak minket egy italra magukhoz...ismerkedtünk, beszélgettünk, szórakoztunk, egyikük erőteljesen udvarolt, sikerült magára vonni a figyelmem és ott tartani, ami nálam jó pont... de még akkor sem akartam tőle semmit, úgy voltam vele, csak unatkoztak, csajoztak, biztos ezt csinálják minden nap, és nem akarok vele később foglalkozni, csak szórakozunk,flörtölgetünk egy kicsit és kész

aztán eltelt egy hét és keresett...én pedig igent mondtam a talira, nem tudom milyen indíttatásból...azóta teljesen levett a lábamról és most is alig várom, hogy újra láthassam...nem vagyunk együtt hivatalosan, mert én még nem akarok beleugrani egy kapcsolatba (most léptem ki egy borzalmas és hosszú kapcsolatból), de teljesen úgy viselkedünk egymással, mintha együtt lennénk...

21/L

2010. okt. 7. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Én csak egy haverom storyját tudom elmesélni. A csajt aki hajtott rá furának, ellenszenvesnek tartotta, elutasította, akárhogy nyomult rá. Aztán megtort az ellenállása, és most már egyutt vannak, a csaj folyton maga mellett akarja tudni, ellenorzi, parancsolgat neki, féltékenykedik és a haverjai ellen hangolja. Az elso megérzés volt szerintem jó, ismerem a csajt. Eddig gy másik haverommal járt, akivel ugyanezt csinálta és nagyon csúnyán szakítottak.

Én hallgatok a megérzéseimre.

2010. okt. 7. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:
A mostani barátomat először kifejezetten utáltam. Bunkónak és beképzeltnek gondoltam. Aztán sok udvarlás és kedveskedés megtette a hatását, összejöttünk. Persze az elején nehezen bíztam benne, és féltem hogy mi lesz ha kiderül hogy az első gondolat volt a helyes. Egy éve vagyunk együtt, minden a legtökéletesebb :)
2010. okt. 9. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Össze is jöttünk, eleinte azt szerettem volna, ha szakítunk, majd ahogy megismertem már azt gondoltam hogy belsőre ő a tökéletes pasi. Sajnos utána ő szakított velem, mert kiszeretett belőlem...
2010. okt. 9. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:
igen,volt.
2013. febr. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!