Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalhatnek ebben a helyzetben. Hogyan fogadjam el ezt?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy megcsalt a párom. De ami a legborzasztobb az az h egy ronda dagadt öreg nővel!

És 27 vagyok, figyelek az alakomra, sportolok, kedves vagyok, szexben kezdeményező. Szóval azt érzem rendben vagyok

Mégis mit tudtat az a nő h elcsavarta a párom fejét? Hétfőn el is költőzik tőlem.

Mitől jobb egy öreg, dagadt nő mint én?

2023. márc. 26. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kezdeményezel szexet, nem jelenti, hogy felszabadultan gátlások nélkül élvezed is. Vagy, hogy jó lennél benne. :D

A 38-40 éves meg már van annyira tapasztalt, hogy képes erre. Mellesleg egyáltalán nem öreg valaki ilyen idősen. A +20kg meg állhat jól is, ha jól van elosztva a testén...

2023. márc. 27. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az mikor a nő folyamatosan a testere koncentrál; diéta, sok edzés, kemény, szálkás test, kőkemény fenék meg cicik.

Közben sok pasi arra vágyik hogy az arcába nyomjanak két hatalmas puha (nem plöttyedt) mellett, miközben mélyen bekemarkol egy jó nagy s$ggbe.

Vagy amit mások is irnak hogy nem a külső a minden. Nem tudom a pasi hány eves, ha te 27, akkor őt 30 körül tippelem. Van hogy 10 évvel idősebb nővel jönnek össze, az nem olyan vészes különbség, max ha annyira komolyan gondoljak hogy gyereket akarnak, akkor bele kell húzniuk

2023. márc. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!