Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalhatnek ebben a helyzetben. Hogyan fogadjam el ezt?
Kiderült hogy megcsalt a párom. De ami a legborzasztobb az az h egy ronda dagadt öreg nővel!
És 27 vagyok, figyelek az alakomra, sportolok, kedves vagyok, szexben kezdeményező. Szóval azt érzem rendben vagyok
Mégis mit tudtat az a nő h elcsavarta a párom fejét? Hétfőn el is költőzik tőlem.
Mitől jobb egy öreg, dagadt nő mint én?

"Mitől jobb egy öreg, dagadt nő mint én?"
A megcsalásnak semmi köze ahhoz, hogy jobb-e a másik.
Ha nem is jobb, de más.

Ezek szerint neki a belső sokkal többet számít.
Meg mi az hogy öreg? 32 vagy 52? Az se mindegy.
Az meg siman lehet hogy a husibbakat szereti.

Nem hiszem h rosszabb lennek. Mindig figyeltem arra h neki mi lenne jo. H szep legyek mellette, tanultam/tanulok hogy buszke ra h nem egy buta lany vagyok, alkalmazkodtam hozza h ne okozzak gondot. Csak erte volt minden.
A masik olyan 38-40 lehet es legalabb 20kgval nehezebb. A munkatarsa egyebkent. Fogalmam sincsen mit eszik rajta.

38 öreg 😂????
+20kg az pont a faros-bögyös 70kg-os szexistennő

A vonzalmat nem igazán lehet észérvekkel megmagyarázni.
Másrészt ez relatív dolog.Ami/aki neked öreg vagy kövér,az ettől még simán tetszhet az exednek.Az ő szemében érett és husi.
Szóval,tudom,hogy téged ez nem nagyon vigasztal,de igazából ez jelzi,mennyire nem voltatok az a bizonyos Igazi egymás számára.

Mert ő valószínűleg a pasit szereti, te meg magadat. Csak az egodat bántja, hogy miért pont egy "ilyen" kell neki.
Ha egy percig is szerelmes lettél volna a srácba, vagy egyáltalán bárkibe, tudnád, hogy a külső nem minden, de a kérdésből kiderül, hogy fogalmad sincs.
"figyelek az alakomra, sportolok, kedves vagyok, szexben kezdeményező". Tehát eddig azt gondoltad, hogy ezért jött össze veled és ez fogja melletted tartani örökre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!