Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csinálhatnék ebben helyzetben!? Szerelemes vagyok, de. (lent)
Pff-.-
Na menj innen te fehér román(cigány, annyira tökmindegy..)-.-
Nos én a helyedben átgondolnám ezt a helyzetet,több oldalról is meg kellene nézni:
Először is,h csak amiatt féltenek tőle,mert roma,vagy amiatt,mert ismerik,és rossz sokan rossz embernek tartják,a kettő nagyon nem ugyanaz.
Azután Te mennyire szereted? És a legfontosabb,h Ő mennyire szeret téged? Ha úgy érzed,h mind a ketten nagyon szeretitek egymást,akkor a srácnak el kell mondania a jelenlegi barátnőjének,h vagy te neki,és veled szeretne lenni,és ennyi volt. Ha ezt a srác nem teszi meg érted,akkor nem éri meg, és inkább hagyd ott... Gondold át ezt az egészet,és mérlegelve dönts!! remélem megoldódik a dolog,sok sikert!!
16/L
ő 25
te 17
azért bukik rá ennyire mert te fiatal sunci vagy!
aztán majd ne csodálkozz a ha összejössz vele és a roma nője úgy kicsapja a balhét hogy csak ihaj lesz ott Mónika SÓÓÓÓ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!