Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi le a barátnőm a szakot amit csinálok? Folyamatosan azt hallom tőle, hogy az övé mennyivel nehezebb, és amit én csinálok az sétagalopp minden normális embernek.
Pénzügy mesterszakon tanulok, mellette főállásban dolgozom, a barátnőm pedig osztatlan jogász képzésen tanul.
Folyamatosan megkapom tőle, hogy a szak amit csinálok milyen könnyű, milyen vicc követelmények vannak, és, hogy miért tanulok ilyen sokat, ha én csak egy gazdasági szakot csinálok, ami mégsem egy jogász képzés.
Mi a baj mégis azzal amit csinálok?
Itt a nővel és a fejében van baj nem a jogász szakkal. Gondolom ha az életben bármilyen problémád is van neki úgyis lesz egy mégnagyobb amit az orrod alá dörgöl. Válaszold meg hogy igazam van vagy nincs. Tipikusan feléd akar kerekedni hogy kompenzálja az önbizalomhiányát.
Én gépészmérnöknek tanultam az akkori párom pedig fodrásznak. Amikor késő estig maradtam fent hogy befejezzem a beadandókat állandóan mondta, hogy neki milyen nehéz napja volt a suliban meg mennyit kell tanulnia meg mennyivel nehezebb egy szakképzés mint egy mérnöki képzés. Ezt csak azért írtam le hogy lásd nem a GTK - AJK közötti rivalizálásról van szó hanem csak a csaj kattos.
Jogasz
Ennel tobbet nem kell rola tudni
Egy jogasz csajt se ismertem akovel volt kozos hang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!