Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi le a barátnőm a szakot amit csinálok? Folyamatosan azt hallom tőle, hogy az övé mennyivel nehezebb, és amit én csinálok az sétagalopp minden normális embernek.
Pénzügy mesterszakon tanulok, mellette főállásban dolgozom, a barátnőm pedig osztatlan jogász képzésen tanul.
Folyamatosan megkapom tőle, hogy a szak amit csinálok milyen könnyű, milyen vicc követelmények vannak, és, hogy miért tanulok ilyen sokat, ha én csak egy gazdasági szakot csinálok, ami mégsem egy jogász képzés.
Mi a baj mégis azzal amit csinálok?
Én is közgazdász vagyok, jelenleg a mester csinálom, nálunk a kar poénból szivja a jogászok vérét (fél családom anúgy jogász). Nekem az a véleményem, hogy egy intelligens és értelmes ember nem néz le senkit, pláne nem olyat aki tanul. Őszintén azt gondolom, hogy a csajod (már bocs), de nem intelligens ráadásul egy paraszt.
Fordítva lehetne mondani, hogy egy jogásznak csak seggelni kell tudni. Ami majdnem igaz is. Anyumnak is ez a véleménye, ő is jogot végzett.
Én nem lennék együtt ilyen emberrel, de a te dolgod.
" azért jó hogy ilyen szociopata nárxizstikus krvak fognak mas ember eleterol donteni.."
Az ügyvéd, jogász nem dönt semmiben, te nagyon okos. A bíróvá válláshoz meg annyi nem elég, hogy lediplomázol jogi szakon.
"11 anonim ***** válasza:
52%
Mondtam, hogy mindegy, hogy elkövetted-e vagy nem. :)
ma 16:51"
Mi vagy te roma boszorkány.. azért mert besértödsz azon ami nem neked szól, más még nem fog hinni az eszement babonáidba meg átkaidba.. rohadtul nem érdekel a rossz kivansagod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!