Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsinyes bosszú?

Figyelt kérdés
Egy vita után láttam, hogy össze van karistolva a vadi új tálca, pedig van több vágódeszkank is, szem előtt, nyugodtan használhatta volna azt is. Nem hiszem, hogy véletlen, mert nem vagyunk annyira hanyagok, hogy a sima munkaasztalon vagy műanyagtálcán vagdossunk dolgokat. Szerintetek direkt csinálta? Más férfi is szokott így bosszút állni?

2023. márc. 24. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak trehány. Ha bosszút akar állni, azt nem így teszi.
2023. márc. 24. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Nekem csináltak már ilyeneket olyanok akikkel szakítottam vagy nem akartam járni. Egyik a falat karistolta össze a mosdóban kulccsal, másik lopott tőlem egy 5000 est, amiből bitrányt rendeztem és visszaadta.

Hát nem sokan képesek emelt fővel vagy empatikusan megértően távozni. Holott nem jókedvemből utasítottam el vagy nem jókedvemből szakítottam, hanem még annak is ő volt az oka.

A bosszúkkal csak még jobban alá is írták a bizonyítványukat

2023. márc. 24. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem. A bosszú csak a gyenge emberek eszköze. Meg kètlem hogy pont egy tálcán adta volna ki a dühèt.
2023. márc. 24. 09:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy direkt csinálta, mert nem felszínes vágások vannak rajta, hanem mélyek és sok. Nem tudom mi tokomet lehet így vágni, de azt is kell tudni, hogy mindig rászólok a környezetemre, hogy vágódeszkán vágjanak mindent, ezt ő is hallotta egy csomószor es tudja.
2023. márc. 24. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Istenkém hogy neked milyen problémád van.Dobd ki ha ennyire zavar.
2023. márc. 24. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor tartsd oda az orra alá, mint a rosszkutyának, hogy "ez mi?". Aztán majd reagál.

Bocs, de csak abból tudok kiindulni, hogy az én férjemnek a műanyag tálca az egy vágódeszka, peremmel. Pont lexarja, hogy ötféle vàgódeszka van. Most vettem új tàlcát, szép, színben passzol a konyhához. Ha jön vendég, legalább egy normális legyen. Most vettem ki a mosogatógépből, úgy néz ki, mintha túlélte volna a két világháborút. Pasik.

Most vàljak el?

2023. márc. 24. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:

6 igen észrevettem már én is, hogy sok férfi totál analfabétaként viselkedik a konyhában, csak ez pont egy vita után történt azért gondolom, hogy szándékos volt.

Tudom, sokan elkonyvelnek most egy tipik Karennek, akinek ez a vesszőfutása, de nem érdekel, gondoltam megkérdem ki mit gondol.

Megbántott nők is tesznek ilyet, hogy meghúzzák az autót kulccsal, vagy más hülyeséget.

2023. márc. 24. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom, azért egy műanyag tálca nem bír olyan érzelmi értékkel, mint a férfi autója. 🤣 Vagy csak nàlunk áll közvetlenül a gyerek után? Legalábbis remélem, hogy utána. 😂

Nyugi, szerintem nem érdemes egy tálca miatt balhézni. Inkább béküljetek ki a tegnapi vita után.💕

2023. márc. 24. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!