Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége legyen? (bővebben lent)
Elegem lett a barátnőmből. Már több mint másfél éve vagyok vele, de az utóbbi pár hónapban teljesen megbolondult. Azt mondja, hogy szeret, de nem úgy tűnik.. Sehova se mehetek el a barátaimmal, se egy fesztivál, se koncert, semmi, már lassan ki se mehetek, mert abból is baj lesz. Ő nem jöhet sehova mer nem engedik, de eddig ez nem volt baj.. Mindig ő körülötte kell forogjon a Világ mer ha nem akkor egyből elsirja magát, mások előtt üvöltözik velem, lányhoz nem szólhatok mert abból is bajvan (bár már lassan a barátaimmal se beszélhetek), ha msn en nem írok neki azonnal vissza akkor egyből azon is b*szódik, teljesen kikészít a hülyeségeivel. Viszont ő mehet mindenhova a faterjával, Balaton, koncert akármi, beszélhet is akárkivel, mert aztmondja: ,,az nem ugyanaz"
Szerintetek mit kéne tegyek?
zsarolásnak nem szabad engedni, ha iyleneket mond akkor meg beszélj a szüleivel, vagy valami, mondjuk olyan téren, h meg is cisnálná-e, nyilván te ismered őt, de ha úgy gondolod h igen, akkor ott már nagyobb bakok vannak.
tesómnak is volt egyszer egy iylen barátnője, az bevett 50 nyugtatót, után küldte neki az sms-t, mindezt miután szakítottak, persze tesómnak koncertje volt, annyi szerencséje volt, h aszittem nekem jött sms, és megnéztem, mert nálam volt a telója, rohantunk hozzá, azt mondták a kórházban, ha nem visszük be meghal... azóta hálistennek elköltözött párizsba.. na ezt csak azért írtam le, h ilyen szitut nyilván nem szeretnél, de szakítani meg nyilván kéne ezek után, szal beszélj valakivel, aki közel áll hozzá, és mond el neki, h mit mond neked, mikor ott akarod hagyni...
szerinted, a kis tizenévesek kedves kérdező mit tartanak adúnak? az öngyilkosságot!
Mindegyik ezzel fenyegetőzik, hogy öngyilkos leszek!
Meg kell neki mondani, hogy neked ez így nem jó! És ha nem jó, akkor bizony elmúlik a szerelem, ha elmúlik, akkor bizony szakítás.
Ha ezt akarja csinálja, ha nem változzon meg!
Öngyilkos meg szerintem nem lesz, csak dobálózik vele!
De sajnálatból semmiképp se maradj vele.
Amúgy én megpróbálnék egyszer beszélni az apjával vagy anyjával. hogy ez van, téged ez zavar, nem akarod elveszíteni, DE az lesz ha így folytatja! mit tanácsolnak! az ő lányuk, szerintem ők ismerik a legjobban.
és azt is elmondhatod, hogy mivel fenyegetőzik, és hogy ez neked érzelmi zsarolás, ami megint nem szimpatikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!