Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége legyen? (bővebben lent)
Elegem lett a barátnőmből. Már több mint másfél éve vagyok vele, de az utóbbi pár hónapban teljesen megbolondult. Azt mondja, hogy szeret, de nem úgy tűnik.. Sehova se mehetek el a barátaimmal, se egy fesztivál, se koncert, semmi, már lassan ki se mehetek, mert abból is baj lesz. Ő nem jöhet sehova mer nem engedik, de eddig ez nem volt baj.. Mindig ő körülötte kell forogjon a Világ mer ha nem akkor egyből elsirja magát, mások előtt üvöltözik velem, lányhoz nem szólhatok mert abból is bajvan (bár már lassan a barátaimmal se beszélhetek), ha msn en nem írok neki azonnal vissza akkor egyből azon is b*szódik, teljesen kikészít a hülyeségeivel. Viszont ő mehet mindenhova a faterjával, Balaton, koncert akármi, beszélhet is akárkivel, mert aztmondja: ,,az nem ugyanaz"
Szerintetek mit kéne tegyek?
nagyon sürgősen szakíts vele, tapasztalatból mondom...ez csak rosszabb lesz...én 3 és fél évig viseltem el egy betegesen féltékeny alakot...mikor már nem bírtam tovább, szakítottam vele, és most ott találtam magam, hogy nincsenek barátaim,nincs életem, kifordultam önmagamból,megsavanyodtam, minden újra kell építenem, előről kell kezdenem, és ha még ez nem lenne elég, az ex zaklat, ami már tettlegességig is fajult, és attól rettegek, mikor hol próbálja majd tönkretenni az életem vagy a kapcsolataimat...
21/L
nem tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem olyan 17-18 körül lehettek maximum.
Amúgy szerintem, ne haragudj, de a barátnőd egy önző kis k@rva!
Keressél egy normális tisztességes lányt! fogsz találni, hidd el! :D
25/F
Szia Bexyke!
Mindenhol összefutunk? :)
Elindulsz az udvarra! Meg keresed a vaslapátot! Oda mész hozzá Ráversz egyet a fejére majd a lapáttal kidobod!
Most komolyan! Ezzel csak neked okoz fájdalmat és tönkre teszi az életed! Beszéljétek meg! Ha nem sikerül akkor csak szenvedni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!