Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben az esetben? Elmondtam neki hogy már nem szeretem!
Feleségemmel nem olyan a kapcsoltunk mint régen. A szexet egyaltalán nem kivánom vele és nem érzem azt hogy szeretem.
Érezte hogy valami nem stimmel és rákérdezett, én meg elmondtam neki hogyan érzek. Teljesen kiakadt, sirt egész nap.
Azt akarja hogy beszéljük át, kérdezte hogy min kell változtatnia, de igazából azon nem tud változtatni hogy én nem szeretem, igy érzek.
Azon is aggódik hogy mi lesz vele, nem dolgozik, azt mondja nincs hova mennie, allitasa szerint a szüleihez nem mehet vissza. Nem küldtem el de én sem tudnék hova menni. Az én szüleim nagyon messze laknak, nem tudok csak ugy elmenni. Azt nem tudom megcsinálni hogy bérlek egy lakást, ezt meg itt hagyom neki mert hitel van rajta amit én fizetek. Nem tudnék 2 lakas után fizetni. Neki semmi jövedelme nincs, ezért ő nem tudná fizetni a hitelt.
Szüleinek nem is meri elmondani, szerintem abban remenykedik hogy majd minden megoldodik.
Menjetek el egy ügyvédhez, és beszéljétek át vele, hogy milyen lehetőségek vannak.
Gondolom, nem az első perctől nem dolgozik, és nem úgy rendezkedtetek be, hogy soha nem is kell dolgoznia. Egyáltalán mióta vagytok házasok? Ha úgy egyeztetek meg, hogy ő htb lesz, és évek óta kiesett a munkaerő piacról, akkor még asszonytartásra is jó esélye van.
Gyerek van? Az ingatlant házasság alatt vettétek? Csok, babaváró, stb. lett felvéve? Ezektől függ, hogy mi a forgatókönyv.
A válás során senki nem kerül utcára. Ez az alapelv. Tehát lehet, hogy a bíróság elválaszt titeket, aztán ugyanúgy éltek egy fedél alatt. Erre is rengeteg példa van. Ha csak elhidegültetek, és nincs veszélyeztetve senki, akkor megosztjátok az ingatlant, megszűnt a vagyonközösség, és ennyi.
Nem tudjuk ugye, hogy miért nem dolgozik, de a mai világban elég rizikós csak úgy eléldegélni, hogy majd valaki eltart, aztán majd csak lesz valahogy.
Nem ismerjük annyira a részleteket, de a házasságban szerzett vagyon közös.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!