Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ebben az esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ebben az esetben? Elmondtam neki hogy már nem szeretem!

Figyelt kérdés

Feleségemmel nem olyan a kapcsoltunk mint régen. A szexet egyaltalán nem kivánom vele és nem érzem azt hogy szeretem.

Érezte hogy valami nem stimmel és rákérdezett, én meg elmondtam neki hogyan érzek. Teljesen kiakadt, sirt egész nap.

Azt akarja hogy beszéljük át, kérdezte hogy min kell változtatnia, de igazából azon nem tud változtatni hogy én nem szeretem, igy érzek.

Azon is aggódik hogy mi lesz vele, nem dolgozik, azt mondja nincs hova mennie, allitasa szerint a szüleihez nem mehet vissza. Nem küldtem el de én sem tudnék hova menni. Az én szüleim nagyon messze laknak, nem tudok csak ugy elmenni. Azt nem tudom megcsinálni hogy bérlek egy lakást, ezt meg itt hagyom neki mert hitel van rajta amit én fizetek. Nem tudnék 2 lakas után fizetni. Neki semmi jövedelme nincs, ezért ő nem tudná fizetni a hitelt.

Szüleinek nem is meri elmondani, szerintem abban remenykedik hogy majd minden megoldodik.

2023. márc. 23. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Meg kell beszélni egy időtartamot amíg még ott lehet nálad, addig keressen magának munkát és albérletet. Közben pedig tessék rendezni a válást. Lehet ezt emberek módjára is, nem kell kibaszni a másikkal de ne hagyd hogy tovább “élősködjön”.
2023. márc. 23. 01:03
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Szegény. És ilyenhez ment hozzá :(
2023. márc. 23. 01:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem dolgozik?
2023. márc. 23. 05:46
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Na ezért nem válnak el a legtöbben. Mert az egyik az utcára kerülne. Ti sem fogtok, az lesz a vége, Csókosok meg végképp nem. Az anyagiak miatt maradnak benne egy rossz házasságban. De a megszokás is egy gyakori ok, ha van egy jól működő berendezett életük, csak a nemi vágy szünt meg, a párok kvázi legjobb barátai egymásnak, együtt dolgoznak, nagy gyerekeik vannak, nem fog mindenki dobni mindent mert nincs meg a régi tűz.
2023. márc. 23. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Én a helyetekben elmennék párterápiára, hátha van még esély arra, hogy megújítsátok a kapcsolatotokat. Attól, hogy kiszerettél a feleségedből, még nem biztos, hogy nem tudnád újra megszeretni, nem tudtátok harmóniát teremteni. Mindkettőtöknek tudatosan dolgozni kell az ügyön, s különösen pszichológus segítségével van reális esélye a megújulásnak.
2023. márc. 23. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Menjetek el egy ügyvédhez, és beszéljétek át vele, hogy milyen lehetőségek vannak.

Gondolom, nem az első perctől nem dolgozik, és nem úgy rendezkedtetek be, hogy soha nem is kell dolgoznia. Egyáltalán mióta vagytok házasok? Ha úgy egyeztetek meg, hogy ő htb lesz, és évek óta kiesett a munkaerő piacról, akkor még asszonytartásra is jó esélye van.

Gyerek van? Az ingatlant házasság alatt vettétek? Csok, babaváró, stb. lett felvéve? Ezektől függ, hogy mi a forgatókönyv.

A válás során senki nem kerül utcára. Ez az alapelv. Tehát lehet, hogy a bíróság elválaszt titeket, aztán ugyanúgy éltek egy fedél alatt. Erre is rengeteg példa van. Ha csak elhidegültetek, és nincs veszélyeztetve senki, akkor megosztjátok az ingatlant, megszűnt a vagyonközösség, és ennyi.

2023. márc. 23. 07:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk ugye, hogy miért nem dolgozik, de a mai világban elég rizikós csak úgy eléldegélni, hogy majd valaki eltart, aztán majd csak lesz valahogy.

Nem ismerjük annyira a részleteket, de a házasságban szerzett vagyon közös.?

2023. márc. 23. 07:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Van gyerek? Miért nem dolgozik?
2023. márc. 23. 08:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Elmegy dolgozni és albérletbe. Nem a te feladatod eltartani,főleg ha csak úgy otthon van.
2023. márc. 23. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!