Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem a pasimat, de nem vagyok belé szerelmes? (Bővebben lent)
Nagyon szeretek a pasimmal lenni, nagyon szeretem, mint embert, de soha nem voltam belé szerelmes. Mielőtt megismertem, 4 évig szerettem egy másik srácot, és már akkor erős volt bennem a gyanú, hogy az a szerelem kitörölhetetlenül mély nyomot hagy bennem. A dolog beigazolódni látszik... Még mindig sokat gondolok rá. Persze a pasimra többet, és tökéletesen megvagyunk, de nem tudom szerelemmel szeretni és ettől furcsán érzem magam...
Mit tegyek?
22/L
Szerintem egy csalódástól még az ember lánya tud szeretni, csak később. Szerintem dolgoznod kéne azzal, hogy elhidd, tudsz Te is szeretni, mást is.
De csak azért, mert nincs jobb, vagy mert nem akarsz egyedül maradni, ne tarts fent egy kapcsolatot. Egyrészt, mert nem tisztességes, másrészt meg azért, mert Te sem leszel soha igazán boldog, harmadrészt meg azért, mert talán pont úgy tudnád tisztázni magadban a dolgokat, ha egy kicsit egyedül lennél, és magadba néznél. 24L
Moszuke, :-) köszi!
Kérdező, mondtad neki, hogy nem vagy belé szerelmes, csak jól érzed magad vele? Mert ha igen, akkor nem értem sajnos a barátod, hogy még miért van veled, ha tudja, hogy a kapcsolatotok enyhén szólva egyirányú.
viszont ha nem mondtad neki, akkor valószínű, hogy ő úgy érzi, hogy szerelmes vagy belé.
Ha az utóbbi áll fent, akkor ne azt mond neki, hogy soha nem voltam beléd szerelmes, mert olyan g@ci lesz a nőkkel mint amit leírtam először. hanem mondjuk úgy, hogy már nem vagy szerelmes, de szereted és nem akarod elveszíteni (mert ugye ezt mondogatod folyamatosan)
Ezzel én is így voltam. Összejöttünk, mert úgy éreztük, összeillünk, de túl hamar jöttünk össze, és nem lettem szerelmes belé, mondjuk nálunk pont ő érezte, hogy vívódom. Nem kihasználni akartam, egyáltalán nem, igaziból nem tudtam, hogy mit is érzek pontosan, csak azt, hogy összeillünk, ez lebegett a szemem előtt már az első beszélgetés óta. Hogy létezik, hogy vannak emberek, akikkel érezzük, hogy összeillünk, de nem leszünk beléjük szerelmesek, miközben akikbe beleszerethetnénk akár, azokba meg nem? Még most is ezen jár az agyam. Ő szakított, igaza volt, de közben nagyon hiányzik. Bár barátok maradtunk, de...
Mennyi idő ismertsége után jöttetek össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!