Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretem a pasimat, de nem vagyok belé szerelmes? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek a pasimmal lenni, nagyon szeretem, mint embert, de soha nem voltam belé szerelmes. Mielőtt megismertem, 4 évig szerettem egy másik srácot, és már akkor erős volt bennem a gyanú, hogy az a szerelem kitörölhetetlenül mély nyomot hagy bennem. A dolog beigazolódni látszik... Még mindig sokat gondolok rá. Persze a pasimra többet, és tökéletesen megvagyunk, de nem tudom szerelemmel szeretni és ettől furcsán érzem magam...

Mit tegyek?

22/L

2010. okt. 7. 11:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem mondod ki, még hagyod, hogy ezt higgye, ami semmivel sem jobb.
2010. okt. 7. 12:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
egyszerű a szitu amikor elkezdtél randizni vele abban reménykedtél hogy beleszeretsz, de nem így lett.De ha nagyon régóta vagy vele és még mindig semmit nem érzel akkor tényleg kénytelen leszel bevallani az igazat.Mert idővel vagy magadat fogod utálni ezért vagy őt fogod bántani a bűntudatod miatt.
2010. okt. 7. 12:39
 13/25 Moszuke ***** válasza:

[..]Vuuuk válasza:[..]12:07

ember.. ez kegyetlen nagy (+)

abszolút.

22/f

2010. okt. 7. 12:40
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

Biztos vagy benne, hogy nem vagy szerelmes belé? El tudnád hagyni, anélkül, hogy szomorú lennél? Ha elhagyna, nem fájna kicsit sem?

A boldogság unalmas. Ahelyett, hogy élveznéd, a múlton merengsz, beleéled magad a mély nyomokba - de csak azért, mert a mostani pasid túl rendes, nincsenek problémáid. Ha hülyére venne, és azon kéne izgulnod, mikor csal meg és hogy szeret-e igazán, egyéből szerelmes lennél, mert lennének érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek.

Ha tévednék, akkor viszont szakíts vele. Te se akarnál olyan pasival élni, aki nem szerelmes beléd, ugye?

2010. okt. 7. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam abban a helyzetben, mint a "barátod". És csak egyet mondhatok, soha nem volt velem senki annyira kegyetlen, mint ő. Még most is csak keserűséggel tudok visszaemlékezni azokra a pillanatokra, mikor mondta, hogy szeret, mégsem volt mögötte tartalom.

Hagyd el minél előbb, ne legyél szemét!

2010. okt. 7. 12:48
 16/25 anonim ***** válasza:
92%

Plusz most olvastam el az egyik kommentedet, miszerint sosem mondtad neki a szeretlek szót.

Én úgy gondolom két ember akkor jár, ha szerelmesek is egymásba. Legalábbis ez lenne a normális. Tudom, hogy ez egyeseknél luxus, de máshogy nincs értelme.

2010. okt. 7. 12:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is játssz nyílt lapokkal ezentúl. Csak gondolj bele - mi lenne a jobb: ha mondjuk a pasid érezne ugyanígy és azt őszintén bevallaná vagy pedig egyszer csak azon kapnád magad, csal téged lépten-nyomon? Szállj ki a mókuskerékből szerintem.
2010. okt. 7. 13:03
 18/25 A kérdező kommentje:
Én nem tudok már mást szeretni. Akkor legyek örökre boldogtalan? Tényleg jó a pasimmal, és iszonyatosan szomorú lennék, ha elhagyna. Nem is tudom elképzelni, hogy ne legyen, és nem önzésből, sokkal inkább azért, mert sokat nevetünk, és tényleg jól érezzük magunkat. (Azt leszámítva, hogy képtelen vagyok a szerelemre, amióta csalódtam.)
2010. okt. 7. 13:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Annál nagyobbat tuti nem csalódtál, mint én. És mégis képes vagyok a szerelemre. Szerintem csak bebeszéled magadnak, mert kényelmesebb úgy élni, hogy ott van melletted a barátod. Egyszer meg jön valaki, és a mostanit egy szempillantás alatt otthagyod, mivel nem szereted. Ő ugyan mit fog érezni?

Nem oltani akarlak, de ha egyszer veled is megcsinálták volna ezt tudnád milyen érzés...

2010. okt. 7. 13:09
 20/25 anonim ***** válasza:

"(Azt leszámítva, hogy képtelen vagyok a szerelemre, amióta csalódtam.)"

És mégis miért nem?

2010. okt. 7. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!