Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem a pasimat, de nem vagyok belé szerelmes? (Bővebben lent)
Nagyon szeretek a pasimmal lenni, nagyon szeretem, mint embert, de soha nem voltam belé szerelmes. Mielőtt megismertem, 4 évig szerettem egy másik srácot, és már akkor erős volt bennem a gyanú, hogy az a szerelem kitörölhetetlenül mély nyomot hagy bennem. A dolog beigazolódni látszik... Még mindig sokat gondolok rá. Persze a pasimra többet, és tökéletesen megvagyunk, de nem tudom szerelemmel szeretni és ettől furcsán érzem magam...
Mit tegyek?
22/L
[..]Vuuuk válasza:[..]12:07
ember.. ez kegyetlen nagy (+)
abszolút.
22/f
Biztos vagy benne, hogy nem vagy szerelmes belé? El tudnád hagyni, anélkül, hogy szomorú lennél? Ha elhagyna, nem fájna kicsit sem?
A boldogság unalmas. Ahelyett, hogy élveznéd, a múlton merengsz, beleéled magad a mély nyomokba - de csak azért, mert a mostani pasid túl rendes, nincsenek problémáid. Ha hülyére venne, és azon kéne izgulnod, mikor csal meg és hogy szeret-e igazán, egyéből szerelmes lennél, mert lennének érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek.
Ha tévednék, akkor viszont szakíts vele. Te se akarnál olyan pasival élni, aki nem szerelmes beléd, ugye?
Én is voltam abban a helyzetben, mint a "barátod". És csak egyet mondhatok, soha nem volt velem senki annyira kegyetlen, mint ő. Még most is csak keserűséggel tudok visszaemlékezni azokra a pillanatokra, mikor mondta, hogy szeret, mégsem volt mögötte tartalom.
Hagyd el minél előbb, ne legyél szemét!
Plusz most olvastam el az egyik kommentedet, miszerint sosem mondtad neki a szeretlek szót.
Én úgy gondolom két ember akkor jár, ha szerelmesek is egymásba. Legalábbis ez lenne a normális. Tudom, hogy ez egyeseknél luxus, de máshogy nincs értelme.
Annál nagyobbat tuti nem csalódtál, mint én. És mégis képes vagyok a szerelemre. Szerintem csak bebeszéled magadnak, mert kényelmesebb úgy élni, hogy ott van melletted a barátod. Egyszer meg jön valaki, és a mostanit egy szempillantás alatt otthagyod, mivel nem szereted. Ő ugyan mit fog érezni?
Nem oltani akarlak, de ha egyszer veled is megcsinálták volna ezt tudnád milyen érzés...
"(Azt leszámítva, hogy képtelen vagyok a szerelemre, amióta csalódtam.)"
És mégis miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!