Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fekszik le velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fekszik le velem a párom?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztusban jöttünk össze. Akkor fantasztikus volt köztünk a szex. Mondta is, hogy ő nagyon szereti, meg hogy ezt is meg azt is nagyon, most nem részletezem, semmi perverz... Kb két hétig tényleg minden este, még amikor megvolt neki, akkor is kitaláltunk valamit, vagy csináltuk ugyanúgy. Aztán eltelt egy hét, hogy nem volt semmi és én rákérdeztem, hogy velem van-e a baj, vagy mi a helyzet, mert nem igazán értettem, hogy a korábbi "nimfo" csajszival mi lett, kicsit össze is vesztünk... Annyit mondott, hogy nehéz hete volt minden nap fáradt volt, nem volt kedve hozzá. Aztán egyre ritkábban, heti 1-2x, majd 1-2 hetente, de azért működött a dolog. Majd egyszer ismét rákérdeztem, hogy most mégis mi van? És akkor azt mondta, hogy volt egy nagyon rossz kapcsolata, ahol a srác "terrorizálta" őt, minden rossz volt amit csinált, mindenért baszogatta, sokat veszekedtek. És persze szex sem volt, mert hát ilyen körülmények között nem sok kedve volt hozzá és ezen is sokat veszekedtek. És, hogy amikor először összekaptunk ezen, akkor ez az érzés jött fel benne a szexel kapcsolatban, amit akkor érzett. És hogy azóta is ez az érzés jön neki elő, amikor szexről lenne szó. Próbáltam megnyugtatni, megbeszélni, de ő inkább ilyen bezárkózós típus. A lényeg az, hogy szép apránként kikopott a szex a kapcsolatunkból. Valamikor januárban már nagyon kivoltam lelkileg, mert ott van mellettem a szerelmem és én azt érzem, hogy egyáltalán nem kíván engem. Meg akkoriban ő is elég szomorkás volt. És megkérdeztem, és mondta, hogy ez így neki se jó, meg tudja hogy nekem sem, de hogy ő akkor sem kívánja és fél hogy elveszít emiatt. Akkor is beszélgettünk a dologról és akkor meg azt mondta, hogy azért nem kívánja, mert nem elégedett önmagával, felszedett jópár kilót és nem érzi nőiesnek magát. És, hogy nem akarja hogy szenvedjek inkább szakít velem. Megnyugtattam, hogy szeretem és vele akarok lenni, nem kell félnie attól, hogy elveszít. Aztán eltelt két hónap, és továbbra sem volt semmi köztünk.

Aztán február végén elment egy barátnőjével bulizni, akkor hajnalban mikor hazajött, felkeltem én is, beszélgettem vele picit, amíg evett meg fürdött. Aztán bebújtunk az ágyba, elkezdtünk csókolózni és megtörtént a dolog. Aznap még kétszer csináltuk, egyszer én kezdeményeztem, egyszer ő. Olyan volt, mint régen, azt hittem megoldódik a dolog, de azóta eltelt egy hónap és nem volt semmi azóta sem.

Én már arra gondolok, hogy akkor a buliban "összekeveredett" valami sráccal, és miatta volt felizgulva és azért feküdt le velem. Meg egyébként is mindenféle hasonló f*szság szokott a fejemben járni sajnos, persze ezeket sosem mondom neki...

Azt a dologhoz hozzá kell tenni, hogy érzem, hogy szeret, mert sokszor mondja, meg ki is mutatja, ölelget, puszilgat, minden este félpucéron alszunk összebújva, egy takaró alatt. Hozzám bújik, simogatom, stb. És úgy egyébként mindenben jól elvagyunk, beszélgetünk, sokat nevetünk. A jövőbeni dolgokban is velem tervez, augusztusi nyaralásról beszélgetünk, meg karácsonyról, meg majd milyen lesz ha lesz babánk, milyen autó kellene majd akkor, meg ilyenek. És én is nagyon szeretem őt, senkivel nem voltam még ilyen boldog és én is vele szeretnék lenni, családot alapítani, stb. De sajnos nekem nagyon hiányzik a szex, az érintés, az erotika. Olyan, mint ha nagyon jó barátok lennénk, de semmi vibrálás nincs köztünk...

Egyébként azóta leadott 5-10 kilót, és most olyan mint a kapcsolatunk elején, de már akkor is elégedetlen volt önmagával, ezt akkor is mondta. Még egy 10 kilót szeretne leadni, de valamiért úgy gondolom, akkor sem fog megoldódni a dolog.

Egyébként meg nincs bezárva, szokott találkozni a barátnőivel, mi is szoktunk randizni menni, stb.

Sok mindennel próbálkoztam már. Azzal, hogy "nagyon kimutatom" neki mennyire vonzódom hozzá, meg azzal is hogy semennyire, mintha nem is érdekelne, persze nem bunkózom vagy ilyesmi. Az ilyen kis huncut poénkodásaimat, vagy szexuális utalásaimat mindig "lepattintja" valamivel, persze kedvesen, de érzem, hogy belül meg arra gondol, hogy "jaj hagyjál már"...

Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, de nekem ez nem igazán jó ami most van :(

2023. márc. 22. 08:56
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Én 36 éves pasi vagyok, a párom 32 éves nő.
2023. márc. 22. 08:57
 2/23 anonim ***** válasza:
53%

Mikor "kaptatok össze ezen" és miért? Hogy nézett az ki?

Ennyi idősen már el kellett volna jutnia oda, hogy ezt nem csak felismeri magában, hanem feldolgozza, akár szakember segítségével.

Látszik, hogy nagyon szereted, fel se merült benned (legalábbis nem írtad), hogy megcsalnád. Legyél ugyanígy gyengéd, kedves, randizzatok. A leírás alapján te megtetted a részed. De ha ő nem hajlandó magán dolgozni, akkor szerintem nem éri meg erőlködnöd. Egyszerűen felemészt ez téged, felgyűlik majd a sérelem benned is, hiába szereted. Mert eltolódik a kapcsolati egyensúly. Úgyhogy én (nőként mondom) elgondolkodnék, hogy várható-e változás. Nem erőlteted már a beszélgetést, elég türelmes voltál vele. Viszont én tényleg leülnék beszélgetni vele erről, vagy párterápiát felajánlanám. Ha nem nyitott a változtatásra, akkor szakítanék. Így akarsz leélni egy életet? Nem csak a szex hiánya a baj, hanem hogy van valami, amiről nem hajlandó tudomást venni, dolgozni a kapcsolaton ugyanúgy.

2023. márc. 22. 09:08
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Úgy érzem,hogy a barátnőd nem őszinte Veled és az igazi okról nem beszél. lehet,hogy nincs különösebb magyarázata, egyszerűen csak nem kívánja a szexet, eleinte pedig az újdonság varázsával hatott Rá a kapcsolatami miatt vágyott rá.

Ez így hosszabbtávon nem működik, főleg ha Te vágysz rá, Ő meg totálisan nem.

Ne vegye nyaggatásnak, de tisztázd Vele ezt a kérdést mert azt Ő is elismerheti hogy ez így nem természetes.

2023. márc. 22. 09:11
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem valami baj van a csajszival, vagy az is lehet hogy van neki valaki más. 28 vagyok és nekem is vannak nehezebb heteim/időszakaim, de azért hogy egy hónapig ne legyen semmi, meg ilyen régi sérelmeket felhozni... hát nem tudom... az irásodból nem az jön le hogy te rosszul bántál volna vele, szóval nekem ez csak valamiféle kifpgásnak tűnik.
2023. márc. 22. 09:12
 5/23 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem szimplán nem vagy neki elég jó az ágyban. Ugyan ezt az utat jártam meg én is.
2023. márc. 22. 09:15
 6/23 anonim ***** válasza:
25%

Vele lehetsz, de a szex része teljesen átlagosnak mondható. Sehol sincs az leírva hogy egy férfinak a mindennapos szex az jár. 40 felett meg bonts pezsgőt ha egyszer összejön egy hónapban. Sok lány rossz családból, kapcsolatból jön. Náluk a szex csak kompenzáció, nem az élvezetről vagy a pasiról szól. A másik örök tény, akkor van szex ha a nő is akarja, vagy pedig beadja a derekát. Én elhiszem hogy minden férfi élvezne egy nimfomán nőt, meg a kapcsolat legfontosabb része a szex, de az az igazság hogy a valóságban erre kevés az esély. Arról nem is beszélve, hogy a tartós, hosszú kapcsolatokban meg szinte el is tűnik a szex. Marad a megszokásból együtt, de jó lenne ha ma egyedül lennék, jajjj minek jöttél haza stb. kínlódás.

Egyébként már nálatok is elindult a folyamat, te arra koncentrálst folyamatosan hogy ma lesz-e szex, ha nem miért nem. A nőd meg a kifigásokat keresi, meg hivatkozik a múltjára. Te reménykedsz hogy visszatér a nimfo, mert hát hirtelen honnan akadztanál ke egy ilyen nőt 36 évesen, semmi extra tulajdonságfal. Aztán szenvedtek még 1-2 évig és vagy szakítasz, vagy elveszed. Ha elveszed, arról fog szólni az életed, hogy ma lesz-e szex, mivel és mennyit kell najd pedáloznid hogy legyen. Sajnos hiszed vagy sem, a férfiak élete kb. erről szól, a nők meg menekül ek az ilyen férfiak elől, meg folyamatosan azon vannak hogy milyen indokkal bújjanak ki a szex alól. Ezért keres minden férfi szeretőt.

2023. márc. 22. 09:16
 7/23 A kérdező kommentje:

Mikor "kaptatok össze ezen" és miért? Hogy nézett az ki?

Hát először kb, amikor egy hónapja voltunk együtt, és ahogy írtam, az addigi intenzív szexuális életünkben kimaradt egy hét. Akkor kérdeztem rá, hogy mi a gond? És akkor mondta, hogy semmi csak fáradt volt, meg nem volt kedve hozzá, stb. Én meg elkezdtem nyaggatni, hogy ha valamit nem jól csinálok, vagy szeretne valamit másképp akkor szóljon nyugodtan. Meg, hogy igazából ugyanolyan hét volt, mint az előtte lévők. Akkor lehet kicsit nyaggattam szegényt. Csak tényleg úgy éreztem, hogy végre van valaki, aki tökéletes nekem és ugyanolyan "jó étvágya" van, mint nekem...

Aztán már nem emlékszem, pár hét múlva kérdeztem rá megint, és akkor mondta el, ezt az előző pasis dolgot. De akkoriban még azért néha néha szexelgettünk. Volt is hogy 2-3 napig minden nap, de aztán meg 3 hétig semmi.

Aztán decemberben talán vagy 2-3x egész hónapban. És úgy december 15 körül volt utoljára. És akkor január közepe környékén volt hogy rossz kedve volt, és akkor beszéltük meg hogy ez őt is zavarja, és ez neki sem jó, meg akkor mondta ezt a túlsúly dolgot.

Egyébként engem is az bosszant, hogy én sok mindenben képes voltam változni a kedvéért, persze nyilván olyan dolgokban, ami az én személyiségemnek is jót tett. Nekem is volt előtte egy elég lehúzó kapcsolatom, amiből maradtak sebeim...

De ő meg inkább szakítana velem, hogy ne szenvedjek, mint hogy változtasson...

2023. márc. 22. 09:23
 8/23 anonim ***** válasza:
14%
Szakíts vele.
2023. márc. 22. 09:26
 9/23 anonim ***** válasza:
15%
😂 Tipikus pasi vagy! A szexért mindent! Majd idő el bölcsebb leszel. 😉
2023. márc. 22. 09:28
 10/23 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagy neki jó az ágyban, hidd el ez az oka.
2023. márc. 22. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!