Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van hogy párom nem hív, ráérek neki, ritkán ölel át és ha nála vagyok csak fekszik és bámulja a tv-t?
29 éves,én 23.4 éve vagyunk együtt,sokat vívódtunk már ilyenek miatt!Ha nem hívom, ő nem hív.És ha nem hívom és 2 nap múlva mégis keres kérdőre von,hogy miért nem keresem, hová tűntem?!Ha haverjainak kell segítség még betegen is elmegy,de én várhatok!Amikor megpróbálok beszélni vele erről,még jobban bezárkózik, nem közelít, nehogy már azért tegye mert én mondtam!De ragaszkodik hozzám,mondván szeret és nem akar szakítani!Már próbáltuk külön,de neki se ment!Vagy az a baj,hogy mindent elnézek?Mit csináljak???Ti mikor cselekedtek így,amikor már nem szeretitek a barátnőtöket?
Köszi a válaszokat!
Arra én is gondoltam,hogy most leállok és nem keresem, elfoglaltnak tettetem magam,hátha azután majd ő keres.Mert most már ott tartunk,hogy csak én megyek utána.Csak ezt betartani nehéz,főleg mert szeretem,és engem érdekel mi van vele egész nap,bár ő meg sem kérdi hogy telt a napom!
Köszi a válaszod!
23.4 éve vagyunk együtt :DD
Vicces volt elsőre olvasni :D
Féltékennyé kéne tenni. Rá kéne ébreszteni, hogy ez nem párkapcsolat, csak a te részedről, és ha nem akar elveszíteni, akkor ne lustuljon be. Új ötletek kellenek, mert elhidegült tőled. Ez elég nagy közhely, viszont mindennapos.
Te tudod a kapcs. elején milyen volt, lehetett-e sejteni, hogy ő ilyen.
Ha nem, akkor ennek konkrét oka van, talán valóban a 4 év... az sok idő, manapság eléggé szabad a világ a csajozás pasizás terén.
Unja a banánt. Legyél alma :) abba majd beleharap.
Az hogy nem keresed, meg lehet próbálni, de hosszabb távon egyértelműen szakításba vezet, ha nem reagál. Akkor viszont legalább kiderült, hogy vége kell hogy legyen.
Én pl olyan fiú vagyok, aki sokszor szeret egyedül lenni, természetemből fakadóan, de ez nem jelenti a lány elhanyagolását!
Igazad lehet,kezd már elmenni az életkedvem,hogy mindig én keresem és nem foglakozik velem.Rohan a haverokhoz,és ha nála vagyok rám se hederít!Azt mondja fáradt.Viszont van mikor nagyon aranyos,kedves.Akkor mi van vele?Most melyik az alaptermészete?4 év alatt nem sikerült sajnos rájönnöm...
Te hány éves vagy?A hajszín miért számít neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!