Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom egy heten egyszer fekszik le velem mi lehet az oka? 21 N
Neki ennyi az igénye, csak az elején megerőltette magát. "Kifogott hal" vagy, már minek erőlködjön, amikor horgászni is mehet?
Sorry, de ez inkább csak rosszabb lesz.
Komolyan, ezt miért nem vele beszéled meg?? Ennyire nem mered a szemébe mondani, hogy problémád van?
Vagy előbb meg akartad várni, hogy na, vajon itt miket fognak a többiek válaszolni?
Lehet, hogy tényleg ennyi az igénye. De a szex nem kényszer, akkor csináljátok, amikor mind a kettőtöknek igénye van rá!
De az is lehet, hogy egy kicsit frusztrált az összeköltözés miatt..stb. mit tudom én.
öö... kislány, tudod te egyáltalán, hogy mi az, hogy horgászat?
szerintem, bocsi, de f..ngod sincs!!
felvilágosítalak: horgászatra nem kell semmilyen energiabefektetés, ilyenkor a pasi csöndre vágyik (ha nem a haverokkal megy együtt), a természetben van, ez egy kikapcsolódási forma
ezzel ellentétben a szex igen is nagy energiabefektetést igényel!
Én nem horgászom viszont apukám igen. Van amikor egyedül megy, de ez nálunk leginkább egy családi kiruccanás.
Szóval a beszólásod nem jött be! :D :P
Kérdező, viszont ebben az esetben rátok férne egy alapos beszélgetés, mivel szerintem a pasid menekül tőled.
Ha azt se akarja, hogy horgászni vele menjél....
"- Emlékszel édesem? - kérdi a feleség - Tavasszal, amikor elmentél a Balatonra pecázni és fogtál két fogast?
- Persze aranyom, emlékszem.
- Képzeld drágám, az egyik épp ma telefonált, hogy fiad született."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!