Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy férfi nem tudja magát túltenni azon, hogy volt már előtte kapcsolatom?
Jézusooom, ez a pasi tipikusan a "nekem lehet, neked nem"
Zavarja hogy neked már volt férfi az életedben, ő neki senki nem volt még, és biztos úgy gondolja hogy neki lehet azt csinálni amit neked nem.
Menekülj ettől a hülyétől..
Huh, ez ismerős. Exem is még egész normálisan rávett hogy beszéljek a múltamról részletesebben, nekem is könnyebb lesz. Aztán jött hogy milyen egy igénytelen rib. vagyok, hogy az exeim is mind azok voltak, mind csak látták hogy velem lehet, de egy se szeretett (voltak évekig tartóak is), de bezzeg ő!
Itt még túl szerelmes voltam, nem raktam ki. A végén eljutottunk oda, hogy mivel nekem ennyi volt, és ilyenek (30 evesen 15), akkor en tuti most is bárkivel, es bármikor, es végül az utcára se mehettem ki egyedül, mert akkor biztos hogy ismerkedek. De már a szüleimhez se mehettem, mert mivel ők ezt elnézték nekem, igy ők is ilyenek, es tuti hogy ha egyedül megyek, akkor odahivnak egy pasit nekem. Na innen már szabadulni is nehéz volt.
34: Hű, kísértetiesen hasonló az én élményem is.. Egy normálisnak tűnő beszélgetés után a fejemhez vágta fintorogva (!), hogy "hogyan is adhattam magam oda ennyi és ilyen alakoknak". 25 éves voltam ekkor, addig három férfival volt kapcsolatom, még csak nem is kalandok. Szerinte az lett volna a legjobb, ha szűz vagyok. Én hülye akkor még nem dobtam ki, de amikor mindig ellenőrizgetett akkor is amikor a szüleimet látogattam (úgy volt vele ugye, hogy sose tudni), akkor hagytam ott. Természetesen utána még kaptam a sértegető üzeneteket, hogy biztos megcsaltam, ezt is terjesztette rólam.
Kérdező, hallgass ránk és kerüld el ezt a pasit jó messziről.
31/N
Gusztustalan az a srác...Még ezek útán próbálja elhitetni veled hogy mekkora főnyeremény, mert hát ő kommunikál veled és nem csal meg, nem úgy mint mások...
Megsúgok valamit: Ha erénynek tartja azt hogy képes volt kicsikarni magából a minimumot, akkor az csak őt minősíti. Kommunikálni és hűségesnek lenni teljesen alap, nem jár érte semmilyen vállveregetés ahogy azt ő gondolja. Másik részről meg, más férfiak sem csalnának meg csak azért mert volt kettő egyájszakás kalandod, nem néznének le vagy viselkednének másképp.
Állj ki magadért nyugodtan, semmi rossz sincs abban ha a sarkadra állsz és elküldöd a búsba. Nem a te felelősséged a srác, nem tartozol neki abszolút semmivel.
Ha egy párkapcsolat mérgező akkor kilépünk belőle, és nincs ezzel semmi baj. Nem kell azért mellette maradni mert elvárás, vagy azért mert ő azt akarja. A párkapcsolat ugyanannyira szól rólad mint róla, és minden jogod megvan ahhoz hogy dobbants ha az egyetlen dolog amit a kapcsolat ad neked az szenvedés.
Mérgező embereket baromi nehéz levakarni, vagy a mérgező kapcsolatokból kilépni, de hidd el hogy nagyon sok negatív dolgot megelőzöl vele. Ahogy mondták a többiek is, ebből a kapcsolatból abszolút nem fog semmi jó kisülni, csak egyetlen egy végkimenetel van, az meg lefele megy. Ezért kell még most kidobni.
Nem!
Az en felesegem 2-szer volt menyasszony, es akkor mi van?
A masik ipsenek vissza adta a gyurujet.
O vette el a szuzessegem, nagyon halas vagyok erte.
Elszolasokbol azt hiszem, en voltam neki kb. a harmadik kapcsolata.
De csak engem szeretett, engem valasztott, nekem szult gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!