Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha párotok minden körülmények közt akar óvszert használni, az nektek gond lenne?
De most aki más véleményen van az mind hülye. Mindenki levan pontozva aki utálja az óvszert.
Egy mű szar...engem pl írtál is.
Tényleg elég röhejes, hogy a "terhes lett a barátnőm, de én nem akarom a gyereket" kérdéseknél mindenki azt tolja, hogy miért nem húzott gumit, ha meg vaalki gumit húz, akkor dobjuk ki, mert milyen már:D
Engem az nem zavarna, hogy gumit akar használni, az viszont igen, hogy sosem akar gyereket.
Fiatalabban ennek kifejezettem örültem volna, ugyanis soha nem szedtem tabit (a mellekhatasok miatt), én is mindig gumit használtam.
Mostmár a 40hez közel rájöttem hogy nekem a teherbeesés nem is megy olyan könnyen, mostmar komoly kapcsolatnál megszakitasos. Az elejen termeszetesen gumi, de ha kiépül a bizalom, akkor mehet anélkül.
De a kérdesre valaszolva; kideríteném hogy honnan ez a bizalmatlanság; valaki exe átverte, és nem szedte a gyógyszert, vagy gyógyszer mellett lett terhes. Ha az előbbi, akkor ne engem szivasson a másik aljassaga miatt, pontosabban őmiatta ne gondolja rolam is ugyanezt. De ha az utóbbi, akkor megérteném. Azt viszont igy hogy sose szednék gyogyszert, nem tudom megmondani hogy őt dobnám ki, vagy a tabit.
Az ovszer a legjobb. A tobbi hirmonos cucc mind tonkretesz.
A megszakitasos hulyek meg mind terhesek lesznek.
Teljesen rendben lenne.
Ha jó a technika és amúgy élvezetes a szex, nekem nem okoz gondot a gumi. Bár érzem, hogy jobb nélküle, de ez egy abszolút vállalható kompromisszum.
Annál is inkább, hogy én nem használok hormonális fogamzásgátló módszereket, mert nem szeretnék, a többi opció közül pedig az óvszer a legegyszerűbb és a legbiztonságosabb számomra. Figyelem a ciklusomat, és magabiztos vagyok afelől, hogy mikor van az az időszak, amikor biztosan nem esek teherbe, és olyankor nekem nem probléma bármilyen más védekezés nélkül együtt lenni, de megértem, ha valakinek ez még idegen és így nem bízik benne.
Én csak óvszert használok.
Mi a férjemmel a teherbeesés után vissza is tértünk rá, mert kényelmesebb, mintha folyik ki minden, mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!