Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szégyellem a dolgot?
Érdekesnek tartom amikor emberek azon aggódnak hogy ki mit fog szólni, de azért előtte megteszik amit megtesznek.
A másik meg az, hogy én inkább azon aggódnék a helyedben hogy pl. a gonorrea (tripper, kankó) a szájnyálkahártyán is megtelepszik, sokszor tünetmentesen terjed orális szex útján, úgyhogy ha valakivel ilyesmit csinálsz, nem árt jobban ismerni az illetőt (nem első látásra bekapni neki).
Mindezt segítő szándékból írtam.
Szoktam javasolni azoknak akik így váltogatják a partnereiket, hogy nem ártana évente egy teljes körű STD teszt, nem csak vérből, hanem hüvelyből, száj- és végbélből vett kenetből is. Az óvszer sem véd meg minden betegségtől.
Úgyhogy inkább ilyesmin agyalj, nem azon hogy mit szólnak mások.
Gondolom kollégium, hogy rátok nyitottak. A srác felvágásból nem zárta az ajtót, hátha rátok nyitnak. A haverok közt nyilván menő ha épp szopják.
Nagyon dedó, de fiatalon megesik.
Neked viszont semmi aggódnivalód nincs, ő viselkedett gyerekesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!