Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha zavar valami akkor a párod azon változtat?
"4 év alat 1 dolgot kértem a paromtol hogy változtasson rajta mert már túllépett egy határt de tovább csinálja es sokszor nem alszok miatta...mit csinaljak?"
Ha jelezted felé, hogy téged ez zavar, de továbbra is találkozgatnak, akkor egész egyszerűen leszrja, hogy ez téged zavar. Te meg magad bszod széjjel, teszed tönkre, hogy ez miatt nem alszol meg valakinek könyörögsz. Neked van gyomorgörcsöd.
Ezt, amit írtál, hogy
"változtasson rajta mert már túllépett egy határt de tovább csinálja"
Fordítsd meg erre:
Hogy neked kell válzoztni rajta, mert már túllépett egy határt.
Ha ő nem változtat, de te meg szenvedsz, akkor ki a jó büdös francnak kell változtatni?
Két féle opció van
1.Marad minden, ahogy volt. Nem alszol éjszaka, szét stresszeled magad stb
2.felismered, hogy tisztelned kellene magad és nem kell semmi olyasmit eltűrnöd, ami ilyen szinten rossz neked, hogy nem alszol.
Már szakítottam vele. Pszichológusnál is voltam és nagyon sokat segített. Minden embernek vannak határai valakinek ilyen valakinek olyan.
Kedves 14-es. Biztos vagyok benne neked is vannak határaid ami már a másiknak lenne "zsarnoki, kisajátító"
Mellesleg vannak barátnőim, hobbijaim és én csak olyan dolgot várok el a páromtól amit én is betudok tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!