Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha zavar valami akkor a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zavar valami akkor a párod azon változtat?

Figyelt kérdés
Egy komoly érett kapcsolatban, ha valami zavarja az egyik felet, mar annyira hogy nem alszik tőle. Akkor próbálják együtt megoldani a problémát? Hogy ha a masik fél szerint ez normális es sose fog megváltozni akkor nem illünk össze? Ha valaki folyton megbánt és ennek hangot adsz de csinálja tovább akkor az szeret egyáltalán? Bocsi a tul sok kérdésért csak azt próbálom feszegetni hogy egy kapcsolat jár pár "lemondással" komprumisszummal. Nálatok vannak ilyen nagy lemondások komprumisszumok amik nélkül nem működne a dolog? Ha vannak mik azok?
2023. márc. 16. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Amin tud változtatni, azon változtat. Van, hogy többször kell figyelmeztetni, és vannak olyan dolgok, amiken képtelen, hiába akar. Nálunk az első ilyen téma a gyerekkel való bánásmód volt. Hiába mondtam, hogy nagyon gáz, amit csinál, nem tud változtatni, mert kretén szegény, és átállt arra, hogy hazudik arról, hogy mi történt, hogy történt. Van hogy olyanokról is a szemembe hazudik, amiket a saját szememmel láttam, hogy nem úgy volt, de akkor is.
2023. márc. 16. 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"4 év alat 1 dolgot kértem a paromtol hogy változtasson rajta mert már túllépett egy határt de tovább csinálja es sokszor nem alszok miatta...mit csinaljak?"

Ha jelezted felé, hogy téged ez zavar, de továbbra is találkozgatnak, akkor egész egyszerűen leszrja, hogy ez téged zavar. Te meg magad bszod széjjel, teszed tönkre, hogy ez miatt nem alszol meg valakinek könyörögsz. Neked van gyomorgörcsöd.

Ezt, amit írtál, hogy

"változtasson rajta mert már túllépett egy határt de tovább csinálja"

Fordítsd meg erre:

Hogy neked kell válzoztni rajta, mert már túllépett egy határt.

Ha ő nem változtat, de te meg szenvedsz, akkor ki a jó büdös francnak kell változtatni?

Két féle opció van

1.Marad minden, ahogy volt. Nem alszol éjszaka, szét stresszeled magad stb

2.felismered, hogy tisztelned kellene magad és nem kell semmi olyasmit eltűrnöd, ami ilyen szinten rossz neked, hogy nem alszol.

2023. márc. 16. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Van, amiben van kompromisszum, van, amiben nincs. Az ilyen ellenkező neműekkel való ismerkedésben nincs. Vagy abbahagyja, vagy szakítás. Sajnos a viselkedéséből már látszik, hogy ki a fontosabb neki.
2023. ápr. 25. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Nekem már elegem lett a nők zsarnoki, kisajátítási próbálkozásaiból, ezért aki nem tudott megbékélni vele, hogy vannak nőnemű barátaim is, akikről nem fogok lemondani a párkapcsolatom miatt, azoktól érzékeny búcsút vettem. Jellemzően azok a nők akarnak a férfiak életéből mindenkit kitúrni, akiknek nincs semmi életük, nincsenek se barátaik, se barátnőik, se hobbijaik, és elvárják, hogy a férfi is hasonlóvá váljon.
2023. ápr. 25. 16:31
 15/16 A kérdező kommentje:

Már szakítottam vele. Pszichológusnál is voltam és nagyon sokat segített. Minden embernek vannak határai valakinek ilyen valakinek olyan.

Kedves 14-es. Biztos vagyok benne neked is vannak határaid ami már a másiknak lenne "zsarnoki, kisajátító"

Mellesleg vannak barátnőim, hobbijaim és én csak olyan dolgot várok el a páromtól amit én is betudok tartani.

2023. ápr. 25. 18:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Fuh kérdező, sajnálom, hogy ilyenbe futottál, az ilyen pasik annyira szemetek... :/ de remélem hamar túl leszel rajta!
2023. ápr. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!