Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha zavar valami akkor a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zavar valami akkor a párod azon változtat?

Figyelt kérdés
Egy komoly érett kapcsolatban, ha valami zavarja az egyik felet, mar annyira hogy nem alszik tőle. Akkor próbálják együtt megoldani a problémát? Hogy ha a masik fél szerint ez normális es sose fog megváltozni akkor nem illünk össze? Ha valaki folyton megbánt és ennek hangot adsz de csinálja tovább akkor az szeret egyáltalán? Bocsi a tul sok kérdésért csak azt próbálom feszegetni hogy egy kapcsolat jár pár "lemondással" komprumisszummal. Nálatok vannak ilyen nagy lemondások komprumisszumok amik nélkül nem működne a dolog? Ha vannak mik azok?
2023. márc. 16. 09:12
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
4 év alat 1 dolgot kértem a paromtol hogy változtasson rajta mert már túllépett egy határt de tovább csinálja es sokszor nem alszok miatta...mit csinaljak?
2023. márc. 16. 09:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele!
2023. márc. 16. 09:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagy lemondás nincs, akkor eleve nem lennénk kapcsolatban. Kis dolgokban viszont változunk.
2023. márc. 16. 09:34
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindegy hogy mi az az 1 dolog, mert ez ezerféle dolog lehet.

Pl: ha te gyereket akarsz, ő meg már az elején elmondta hogy ő nem akar, akkor hiába akarod hogy megváltozzon, nem valószínű hogy meggondolja magát.

Viszont ha csak a szemetet felejti el mindig kivinni, abban lehetne változtatni.

Szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen fajsúlyú dologban kéred hogy változzon (ami az alapszemélyiségének a része abban nem fog már felnőtt emberként változni).

2023. márc. 16. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben jobb ha elköszönsz tőle, én sajnos tapasztalatból írok, hogy volt ilyen kapcsolatom, sok év után is le*** az igényeimet/érzéseimet egyetlen egy dologgal kapcsolatban.. rámentem idegileg teljesen.. segítségre is szükségem volt sajnos,, annyira…

Nagyon szerettem az illetőt, de visszatekintve, nem ért annyit hogy ennyi idegességet/gyomorgörcsöt okozzon…

2023. márc. 16. 09:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Van egy lány akivel egyre gyakrabban talalkozik meg csak most ismerte meg par hónapja de mar közös programokat szerveznek. Mondja hogy csak barátok de nem tudok mit tenni akkor is zavar. Megígérte hogy nem talalkozik tobbet vele kettesben de tovább csinálja
2023. márc. 16. 09:40
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Hát én ezután tuti ott hagynám, ez nem csak egy apróság amit ellehet bagatellizálni… nem ér annyit az egészséged!
2023. márc. 16. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Írtam, hogy szakíts vele...
2023. márc. 16. 09:55
 9/16 anonim ***** válasza:
36%

A helyedben meghívnám a csajt egy vacsorára és megnézném hogyan viselkednek. Lehet, tényleg barátok, akkor viszont nem kéne, hogy gond legyen a többes találkozó.

Mi is találkozunk, akár kettesben az ellenkező nemű barátainkkal, de az teljesen más, hogy ők régebbi barátok, mint maga a kapcsolat. Illetve megbeszéltük, hogy ez belefér nálunk. Ha nem férne bele, könnyen lemondanék erről és kisebb társaságban találkoznék vele.

Ennél sokkal nagyobb kompromisszum is belefér (pl külföldi gyakorlat miatti közös kiköltözés vagy a másik eltartása fél évig, amíg befejezi az egyetemet ott külföldön, ahova miattad ment stb). Nálunk hatalmas pénzbeli, karrierügyi stb dolog belefér ebbe. Amíg egyik félnek sem kell feladni az álmát.

Szerintem nálatok van valami gond, de nem mondom, hogy biztosan menthetetlen. Először próbáld megismerni azt a barátot.

2023. márc. 16. 09:59
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Én is azt javaslom amit 9-es írt, hívd meg magatokhoz beszélgetni, ott kiderülnek a dolgok és te is be leszel mutatva, mint komoly barátnő.
2023. márc. 16. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!