Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolkodom rosszul?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről. Párom 56/F egyre többször vitázik velem a szex gyakoriságáról. Változókorba léptem két éve, azóta kevesebbszer vagyunk együtt. Meg hát így az évek alatt már nem is hiányzik úgy, megszoktam a vele való együttlét minden formáját. Már ott tartunk hogy elhagyom őt emiatt, állandósultak a sértődések részéről. Azt is mondta neki fontos a szex, akkor keres mást habár szeret. Nem értem miért jó egy ilyen korú férfinak ha borít mindent, és ha nem talál senkit hosszú távra? Akkor még ennyi szex sem lesz, meg olyan párja sem aki szereti. Én látom ezt rosszul vagy párom?

Kiváncsi lennék az ilyen korosztály hogyan viszonyul ehhez a problémához.

2023. márc. 15. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Zsarol, ne hagyd. Ha nem képes elfogadni, hogy megváltozott az igényed, me, is szert igazán.
2023. márc. 15. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
40-es nő vagyok. Nálam is többször előfordul, hogy nincs kedvem hozzá, a párom pedig szeretné. Én úgy vagyok vele, hogy ez hozzátartozik egy párkapcsolathoz, ez egy teljesen jogos és normális igény. Ilyenkor a kedvére teszek. Máskor meg ő tesz az én kedvemre. Erről szól a kapcsolat.
2023. márc. 15. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
1-es, ehhez meg azt fűzöm hozzá, hogy ha a nő meg nem képes elfogadni, hogy a férfinak több igénye van, akkor nem is szereti igazán. Ennyi erővel ez visszafelé is érvényes.
2023. márc. 15. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
"Nem értem miért jó egy ilyen korú férfinak ha borít mindent, és ha nem talál senkit hosszú távra?" most komolyan neked ebből ez a kérdés? Hát csináljon amit akar, próbálkozzon, ha akar. Ez az ő döntése. De az nem fair, hogy valaki úgy akarja elérni hogy szexelj vele, hogy kinyilvánítja az igényét, hogy erőszakodkodik. Hát fel kellene izgatnia, talán esetleg nem?? akkor talán több lenne.... Ezt nem mondod neki soha?? Azt hiszi ingerültséggel megjön majd a kedved?? Kommunikáljatok már, hogy a szex nem parancsszóra megy -.-
2023. márc. 15. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es, hol írta a kérdező, hogy a párja nem próbálkozik először a kedvében járni? Nyilván a sokadik visszautasítás után hangnemet vált az ember. Hogyan akarsz te egy nőt felizgatni, ha az nem akarja? Szerinted az nem erőszakoskodás?
2023. márc. 15. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Az előző években többet voltunk együtt, akkor is rögtön reklamált amikor nem volt kedvem vagy fáradt voltam és visszautasítottam. Aztán egyre inkább kényszernek éreztem a vele való együttlétet, habár sokszor jó volt vele. Ma már meguntam, úgyis már előre tudom mi fog következni, unalmas. Néha vagyok vele a béke kedvéért, de ez neki kevés és haragszik.
2023. márc. 15. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Bocsánatot kérek a kérdésért, de mással is ugyan ez lenne a véleményed? Tehát, ha tudnád, hogy nem mindig ugyan az jön, hanem valami új, valami extra, akkor is ugyan így viszonyulnál hozzá? Mármint a szexhez?
2023. márc. 15. 21:36
 8/9 A kérdező kommentje:
7. Nem tudom. Igazából a vágy hiányzik, most már ha újítana is párom akkor sem hozna izgalomba. Más férfival nem tudom milyen lenne. Talán ha éreznék vágyat akkor jó, de nem fogom kipróbálni.
2023. márc. 15. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó, nyilván nem ezt mondtam, meg ez már nem is publikus téma.

Szóval, akkor nyilván az újdonság feldobna. Legalábbis rövidtávon.

2023. márc. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!