Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva vagy csak én gondolkodok rosszul? (Anyós gondok)

Figyelt kérdés
A párom anyukája 66 éves, nyugdíjas és egyedül él. Anyagilag jól áll. Korábban lakótelepen lakott. Azt mondta, nem szerette azt a környezetet, így kiköltözött egy külvárosi, hétvégi házas-telkes városrészre, jogosítvány, autó nélkül. Ebből fakadóan mindig rá van szorulva a segítségre, valakinek mindig vinnie-hoznia kell bevásárláshoz, ügyintézéshez. Sokszor én viszem őt, sokat segítek neki a ház körül is. Ezzel nem is lenne alapvetően gond, ha nem állandóan ez menne. Sokszor munka után is, este átmegyünk és nem ritkán késő estig ott ülünk és pusztán csak hallgatjuk az anyós sztorizgatását. Gyakran szabadidős programokra is velünk jön, együtt fogunk nyaralni is. Kicsit unom már, hogy állandóan az anyóst kell tyutyurgatni, pátyolgatni. Unom már, hogy mindig munkára vagyok befogva nála. A párom öccse nagyon ritkán megy az anyóshoz, ők szinte kerülik. Az én párom (nő) viszont gyakorlatilag sajnos össze van nőve vele. Egyszer felvettetem a páromnak ezt a dolgot, finoman felvetettem neki, hogy nekem már egy kicsit sok az anyukája, mire ő gyakorlatilag majdnem hogy sírja fakadt és mondta, de értsem meg hogy ő az anyukája...Ráadásul még csak 3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon nem vagyok kibékülve a helyzettel, de a párom másképp gondolkodik és nem látja át, hogy ez a felállás nem normális. Szerintetek én gondolom rosszul, vagy tényleg nem jó ez a felállás?

2022. márc. 24. 16:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Ez tényleg túl sok. Biztosan nem csinálnám tovább.
2022. márc. 24. 17:00
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
3 honap? Nos, nem is lenne tovabb a párom....
2022. márc. 24. 17:01
 3/23 anonim válasza:
95%
Az ő anyja, akkor menjen hozzá ő, ugráljon neki ő, de ne várják el mindketten hogy munka után előre nem is szólva te majd ott szerelsz még meg pakolsz neki, mert az anyukának jár. Ne menj, probléma megoldva!
2022. márc. 24. 17:03
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Én sokallnàm ezt akkoris ha a sajàt anyumrol lenne szò akit szeretek.

Nem marad magànéletetek. Segítemi egy dolog de ott ülni napokat és csak beszélgetni nem kellene mindig.

Màs is dolgozik mas otthoni teendök pàrkapcsolat baràtok stb.

2022. márc. 24. 17:09
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

Igen, sok, te nyugodtan kimaradhatsz ebből.

Amikor van kedved, menj, de nyaralni a pároddal akkor menj, amikor kettesben mentek!

Menjenek ők is együtt, ha szeretnek együtt lenni, meg ti is külön.

3 hónap után amúgy nem terveznék közös nyaralást. Úgy, hogy még a nyár is 3 hónap múlva kezdődik csak...?...

2022. márc. 24. 17:11
 6/23 anonim ***** válasza:
95%

Ezek teljesen rád alapozzák a vénasszony ellátását. Jól palira vagy véve.

Én hagynám az ilyen nőt a fenébe. Majd az új kanija gondoskodik anyukáról.

Eszem megáll, milyen pofátlanok.

2022. márc. 24. 17:12
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

3 hónapos kapcsolatban sokszor még a bemutatás sem aktuális. Az meg, hogy mindennapi látogatás, közös programok, nyaralás legyen az nonszensz.

Épp csak ismerkedtek a pároddal, ha már most az anyja, aki bőven nem szorul ellátásra ilyen figyelmet kap, akkor mi lesz később!?

Amit csinált is logikátlan, minek költözik olyan helyre, ahova eljutni is nehéz, és ellátni sem tudja, a vége az lesz, hogy oda kell költözni...

2022. márc. 24. 17:18
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem fuss még most az elején, ez csak durvább lesz....
2022. márc. 24. 17:38
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
3 hónapos kapcsolatban már olyan együtt nyaralást terveztek, amin anyósjelölt is ott van? Meg alig három hónap után szinte minden szabadidődet a párod anyjánál töltöd, segíteni neki, meg hozni-vinni? Nekem itt lenne vége a dolognak.
2022. márc. 24. 17:41
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

"Ráadásul még csak 3 hónapja vagyunk együtt."

Hát akkor még most kell abbahagyni, mert nyilván változni nem fog a helyzet.

Sajnos nehéz ez, mert vannak emberek akik haljamosak rátelepedni a másikra, rokoni viszonytól függetlenül is. Csak ugye családban ott van az "idős néni" meg az "egy család vagyunk" kártya.

2022. márc. 24. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!