Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva vagy csak én gondolkodok rosszul? (Anyós gondok)
Én sokallnàm ezt akkoris ha a sajàt anyumrol lenne szò akit szeretek.
Nem marad magànéletetek. Segítemi egy dolog de ott ülni napokat és csak beszélgetni nem kellene mindig.
Màs is dolgozik mas otthoni teendök pàrkapcsolat baràtok stb.
Igen, sok, te nyugodtan kimaradhatsz ebből.
Amikor van kedved, menj, de nyaralni a pároddal akkor menj, amikor kettesben mentek!
Menjenek ők is együtt, ha szeretnek együtt lenni, meg ti is külön.
3 hónap után amúgy nem terveznék közös nyaralást. Úgy, hogy még a nyár is 3 hónap múlva kezdődik csak...?...
Ezek teljesen rád alapozzák a vénasszony ellátását. Jól palira vagy véve.
Én hagynám az ilyen nőt a fenébe. Majd az új kanija gondoskodik anyukáról.
Eszem megáll, milyen pofátlanok.
3 hónapos kapcsolatban sokszor még a bemutatás sem aktuális. Az meg, hogy mindennapi látogatás, közös programok, nyaralás legyen az nonszensz.
Épp csak ismerkedtek a pároddal, ha már most az anyja, aki bőven nem szorul ellátásra ilyen figyelmet kap, akkor mi lesz később!?
Amit csinált is logikátlan, minek költözik olyan helyre, ahova eljutni is nehéz, és ellátni sem tudja, a vége az lesz, hogy oda kell költözni...
"Ráadásul még csak 3 hónapja vagyunk együtt."
Hát akkor még most kell abbahagyni, mert nyilván változni nem fog a helyzet.
Sajnos nehéz ez, mert vannak emberek akik haljamosak rátelepedni a másikra, rokoni viszonytól függetlenül is. Csak ugye családban ott van az "idős néni" meg az "egy család vagyunk" kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!