Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul gondolkodok?

Figyelt kérdés

Tudom..nagyon buta kérdés lesz. De nem fogom megbánni, hogy kiírom, hiszen úgysem ismer senki.

Sok minden elmondok a páromnak. Ha rosszul érzem magam, nem jó a közérzetem. Vannak kisebb pánikrohamjaim. Most is épp volt egy..ilyenkor nagyon nagyon beszélgetni akarok valakivel. Vagy csak felhívni és úgy elaludni. Jelenleg nem lehet velem. Otthon van. Későn ért haza a munkából és már lehet elment aludni, felhívott előtte de elég ramatyul voltam. Erre azt a reakciót vártam volna hogy megnyugtat de annyi történt hogy sohajtott egyet és elköszönt. Értem, hogy fáradt..de ha én lennék a helyébe, nem tudnék megnyugodni amíg nincs jobban. Azota tul vagyok egy síró görcsön..nagyon szarul vagyok és fel akarom hívni de nem merem. Félek hogy zavarom és ez csak ront a kapcsolatunkon…

Szerintetek min kéne változtatnom?

Baj, hogy azt gondolom, nem így kellett volna reagálnia? De végülis mit tud tenni telefonon keresztül?..de nekem most akkor is a támogatására lenne szükségem..sajnos vagy nem sajnos de ő az első ember akit hívok ha éppen pánikolok..már magam sem tudom milyen segítségre lenne szükségem..nem akarom kikészíteni őt. Mindennél fontosabb nekem..

2021. júl. 8. 23:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Azért is félek írni, mert kicsit zavar, hogy megint én kezdeményezem és nem vette észre, hogy baj van.
2021. júl. 8. 23:39
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha mentális problémád van keress pszichológust!

Nem várhatod el tőle, hogy megoldja helyetted, ekkora terhet ne rakj másra. Neki nincsenek megoldó kulcsai, persze meghallgat, de ettől nem leszel jobban.

Miért kellene észre vennie, hogy baj van, ő valami orákulum?

2021. júl. 9. 00:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A soha semmit nem jelent, igazából felesleges valami...ergo ez nem azt jelenti, hogy zavarod.

Neked is megkell érteni, hogy fáradt.

Sztm is egy szakembert keress fel mindenképp.

Nekem is volt ilyen párom, szakszerű segítséget nem fogadott el, nem is bírtam tovább.

N29

2021. júl. 9. 00:15
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
sóhaj**
2021. júl. 9. 00:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Én mindenképp elgondolkodok a pszichológuson. Nyugodtabb is lennék ha tudom, hogy szakember kezei közt vagyok.
2021. júl. 9. 00:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg menj, hidd el segít!

Sok sikert.

2021. júl. 9. 00:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Azon kéne változtatni, hogy:

1) magadból indulj ki - attól, hogy te nem nyugodnál, míg a másik nincs jobban, attól a másiknak ez még rohadtul terhes lehet. Ő nem te.

2) ő a páros, és nem a pszichológusod - ne tőle várd el a problémáid megoldását. Menj el szakemberhez, mert egyenes úton vágod tönkre a kapcsolatotokat

3) nőjj fel és tanuld meg kontrollálni az érzéseid, főleg a negatívakat. Nem kell folyton kiközölni. Találj más módot, amiben le tudod vezetni, pl rgy hobbiban.

2021. júl. 9. 00:37
 8/16 anonim ***** válasza:
23%

Aki a párom, együtt lüktet velem.

Észre kell vennie, ha baj van. Próbáljon meg megnyugtatni, és segíteni megoldást keresni.

Például orvost.

2021. júl. 9. 01:07
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Logikus h nem foglalkozik veled hisz nemtud tenni semmit meg eleve fáradt, alszik. Jól teszi. Ez a felesleges fejfájás nem kell. Arra azért számits h nem szivesen de emiatt ott fog hagyni. Inkább egyedül mint az állandó stressz meg fejfájás meg hiszti.
2021. júl. 9. 01:21
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát jó. Majd számítok rá, hogy elhagy. :D köszi.

Én már csak magam miatt is megpróbálok majd változtatni egy picit.

2021. júl. 9. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!